Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zajęcia dodatkowe dla dzieci

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałam zapytać czy wasze dzieciaczki chodzą na jakieś zajecia dodatkowe. Mam 7 letnia córkę (jestesmy ze Szczecina) i zastanawiamy sie nad jakimiś zajęciami, muzycznymi albo tanecznymi najlepiej.

Gość gość
A w szkole nie ma zajęć dodatkowych np. kółko j. angielskiego, zajęcia taneczne, zajęcia czytelnicze? w mojej jest to wszystko. Niech córka sama wybierze co chce robić, zobaczy zajęcia i zdecyduje

Gość gość
Moja córka chodzi do szkoły muzycznej Artyz, uczy się grać na pianinie :) Bardzo zadowolona jest, ja zresztą też. Widać że dużo z zajęc wynosi, potem cwiczy w domu i idzie jej coraz lepiej. W szkole kładą nacisk na technikę - moim zdaniem bardzo dobrze. Myslimy też nad zajęciami ze spiewu, ale nic na siłę zobaczymy czy córce się spodoba :)

Gość gość
Moja córka ma 8 lat chodzi 2 razy w tygodnu na basen( zaczęła uczęszczać gdy skończyła 6 lat) oprócz tego na plastykę 1 raz w tygodnu (zaczęła jak miała 7 lat)jesteśmy z lublina uważam że z zajęciami dodatkowymi z umiarem zapytaj córkę co lubi robić i pod tym kierunkiem zapisz na zajęcia dodatkowe

Gość gość
Moja ma 5,5 chodzi na basen. Wcześniej była 3 lata w szkole baletowej... tańce to fajna sprawa,ale najczęściej są po 2-3 razy w tygodniu. To dobrze dla nastawionych na sukces jednak wyjąć wszystkie popołudnia na zajęcia trochę ciężko.

moze to nie zajęcia ale córka chodzi co niedziele na spektakle Bajgrania :)

Gość joko

Moja córka jest jeszcze za mała, ale jak będzie większa to na pewno zapisze ją na angielski i sztuki walki. Żeby dziewczyna umiała się dogadać i obronić jak zajdzie potrzeba 😉

Moje dzieci same decydują na jakie zajęcia chcą chodzić. Najmłodsza ma w przedszkolu tańce i aikido. Starsze należą do kółek w szkołach, do których chodzą. Wszystkie jednak zgodnie kontynuują i szlifują naukę pływania  w https://sportfun.com.pl/nauka-plywania-dla-dzieci/ . Uważam, że ta aktywnaość jest najlepsza, ponieważ ogólnorozwojowa.