Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że Widmo nie strzeliłby was w twarz?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie piszę o matu ani o jego znajomych, co mnie to obchodzi? Atakujesz mnie tylko dlatego, że zostałeś przeze mnie rozpoznany (jakby to była jakaś obraz, czy atak) i na dodatek przypisujesz mi niewłaściwy nick oraz piszesz prywatne sprawy tej osoby publicznie. Może to jest w porządku?

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...lubisz tego kundelka, ciągle to powtarzasz, zwłaszcza w kontekście biegania za kimś ...wiec może nie biegaj, pisz sobie na rzece niezaczepiany i pozwól innym spokojnie się nademną litować ... ...poza tym ponoć kochasz psy... ...niektórzy ludzie mogliby się zabić skacząc z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... edytowano dziś X Podczas całej tej nużącej dyskusji dzisiaj z twoją marną osobą zauważyłem że znasz nawet detale z tematu Rzeka. Znaczy czytasz od dechy do dechy. A jak zaczne edycją kasować to znowu będzie płacz twoich ziomali jak już nie raz miało miejsce. Rozumiesz juz w jakim celu była dzisiejsza "dyskusja"?

Gość gość
gość dziś Moze to Matu odpisuje ci z litosci? Przeciez ty tu bez Matu nie istniejesz Wpadles na to? X Zwłaszcza jak pisaliśmy u Wilka celowo po północy aby matu nie jątrzył. Ile razy był wypraszany z tematów i co, wracał jak bumerang. Naprawde jak tak masz go bronić to lepiej w ogóle, bo robisz z niego ułoma, a on uwydacznia jakim jest hipokrytą i nie ma godności. No niestety fakty są bolesne dla was. :D

Gość gość
A co ty reprezentujesz soba biedny czlowieczku? Uczepiles sie dziadka i na nim lansujesz sie na wielkiego twardziela. Twoje bzdurne argumenty nie nadaja sie do komentowania. Jestes wiecznie pokrzywdzonym nolajfem uzaleznionym od neta.:)

Gość agentorange1496
Akurat temat Wilka upadł zaraz po tym, jak zacząłeś się tam panoszyć:)

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie piszę o matu ani o jego znajomych, co mnie to obchodzi? Atakujesz mnie tylko dlatego, że zostałeś przeze mnie rozpoznany (jakby to była jakaś obraz, czy atak) i na dodatek przypisujesz mi niewłaściwy nick oraz piszesz prywatne sprawy tej osoby publicznie. Może to jest w porządku? X Jak moge atakować z powodu tego, ze zostałem rozpoznany skoro nawet nie zadałem se trudu aby zmienić styl w celu kamuflazu. Androgen smiał sie kiedyś na forum że Gija szuka jelenia i zamieciono to jako żarcik. A ja zaszydzilem z tego. Nie dość, że konfabulujesz, to w dotaku jesteś niezorientowana i nie myślisz. Faktycznie nie możesz być Giją, bo tamta miała intelekt rozwinięty co by o niej nie mówić. Puść sobie diskopolo tam nie musisz nic myśleć. :D

Gość gość
" gość dziś A co ty reprezentujesz soba biedny czlowieczku? Uczepiles sie dziadka i na nim lansujesz sie na wielkiego twardziela. Twoje bzdurne argumenty nie nadaja sie do komentowania. Jestes wiecznie pokrzywdzonym nolajfem uzaleznionym od neta." X Obserwuje reakcje twoją, ciecia i tych innych. Wolno mi, zgadnij jak nie wiesz w jakim celu. :D W ogóle to jest śmiechu warte aby taka zgraja jak wy nie potrafiła wyhejtować mnie. Jesteście do tego stopnia tępi, że umkneło wam aby mnie ignorować ? Oczekuje ignora. Dotarło ? Dasz rade ty i ci co za tobą "dzielnie" popiskują bo mi sie czas dla was konczy ?

Gość gość
gość dziś Wyobraź sobie, że nie wszyscy siedzą tu 24/7 i wiedzą, co ktoś napisał. Napisałeś coś o długach, potem pojawił się wpis, że zapłacisz za to, więc kogoś uraziłeś.

Gość gość
O agent. hehehehehe już sama jego obecność jest jak otwarcie kibla w jakieś knajpie pod zdechłym kotem. To będzie analogia do analnego odbуtu, bo w końcu A. O. nie bez przyczyny. Jesteście w komplecie agent wierny obrońca matu. Udanej nocy chłopaki ale dzieci z tego nie będzie. :D

Gość gość
Racja odpowiesz mi za to Koniarczyk!pilnuj dostępu do c**y swojej zoby a mnie zostaw w spokoju c***up********y.Patryk ci powiedział o moim kredycie i o tym jak mowił do mnie Gia to sie teraz c***u cwaniakijesz??sporykamy sie w sądzie nie daruję ci tego!Sylwia.

Gość gość
Widmo to koniar!

Gość gość
Swojej żony!miało być.!Sylwia.

Gość gość
Kreska i Noxa są parą?

Gość gość
Bo to Kotarba:/

Gość gość
AgentOrange1496 dziś Jak ty doskonale wiesz co, kto, i kiedy gdzieś tam napisał. Widać zapracowany człowiek w kanadyjskiej dziczy jest lepiej poinformowany niż większość użytkowników forum. X Mam doskonałą pamieć zwłaszcza do takich detali jak dwa lata temu na jesieni po 22:00 groziłeś mi na temacie S.W. że mnie zniszczysz. Mam nadzieje, że dotrzymasz obietnicy wklejko. Cytując ciebie płyń frajerze. :D

Gość gość
Dokładnie Koniar -pseudo Widmo frajerze to samo podawanie tu moich inicjalow S.W.No dalej co jeszcze ci Patryczek noj braciszek zdradził ze swojego dziecinstwa oprocz Gia?Dawaj frajerze.A potem pilnuj dostępu do c**y swojej żony.a mnie zostaw w spokoju bo mojego dostepu broni moj mąża nie ty !ty masz goofno do mnie!Sylwia.

Gość gość
nie chciałabym być niegrzeczna dziś Moje ero. Ero Kobiety. Chociaż czas i okoliczności sprawiły że był po Nim Ktoś, nasze nicki funkcjonują zawsze w parzeusmiech.gifusmiech.gifusmiech.gif Tyleż new face na forume, tyle chłopełłe a mój nick już zawsze związany z Nim. X Tu masz Kreska Słodko Winną :-D Jak wspomina swojego wirtualnego kochanka Koke :)

Gość gość
słodka i koke są razem w realu:P

Gość gość
gość dziś To nie Ona...napewno nie Ona. Wy nic nie wiecie i tak ma zostać bo pewna wiedza nie dla was. Niszczyliście dla kaprysu kobiete z problemami zdrowotnymi. Powinniście..._________________ Siedzi was tutaj 12-15 osób na krzyż i to w godzinach szczytu. Tymczasem.

Gość gość
23.11 Za to teraz to już ona, znaczy ty Słodka:)

Gość gość
Słodka była i jest z wieloma osobami na mailu

Gość gość sylwia
Kto to jest ta Słodka??i kto to jest ten cały Koke??

Gość gość
Kotarba to ty Kresko

Gość gość
I pamietaj zboku pieprzony ze swojego dostępu ja pilnuję!Ty masz goofno do mnie!Sylwia

Gość gość
23.24 Jedna z najgłośniejszych tutejszych par. Napisali wspólne opowiadanie i przenieśli uczucia poza forum:):-D

Gość gość sylwia
No wlasnie gdzies przeczytałam teraz ze ona ma na imie Renata.Podobno moj R-maż sie pieprzył z jakąś Renatą..prawda to???

witam z rana ... to widzę że się wczoraj jeszcze działo jak poszedłem spać ...może mi ktoś wytłumaczyć co to było ? ...kto to Koniar czy Kotarba ? ...ja to chyba faktycznie tutaj jak dziecko we mgle, nie kumam zupełnie tych układów i zależności, może mi ktoś wytłumaczyć, jak nie tu to na priv, mail mój się tu poniewiera więc to chyba nie problem

Gość gość
Matu po chuy to podbijasz?

Gość matuzalemO325
... * zwale ĸonia. :-)