Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślicie że Widmo nie strzeliłby was w twarz?

Polecane posty

Gość gość
Kreskuś, grasz rolę życia, scena twoja maestro :D

...hahahaha, "gosciu" ...lata mi i powiewa czy kreska tutaj to palec czy chuj... Co za różnica, tutaj to semantyka. Tak samo jak wali mnie kim jest na prawdę jak i gdzie żyje... To jego problem nie mój :) Pisze tu o postaci która posługuje się określonym aparatem pojeciowym głosi określone poglady, używa określonego stylu... Czy to faktycznie osoba czy projekt nie ma najmniejszego znaczenia.

Gość gość
Widmo to nie Adam:O

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Ale wiemy gdzie jest teraz! X Krzycz paprotko, bo to oznaka bezsilności. smiech.gif x Easy tiger, jaka bezsilność? Zostałeś zdemaskowany, po pierwszym wpisie :D

Gość gość
Gość ma rację. Kreska to nie palec, tylko chuj.

Gość gość
gość dziś Kreskuś, grasz rolę życia, scena twoja maestro X Hajabuza ciebie miało tutaj nie być, ale skoro jesteś opowiedz jak było na priv z natuzalem0325@o2.pl Pokazałaś mu obramowanie czyli to co z ciрki zostało ?

Gość gość
Wielki psycholog z dziecinną łatwością rozpoznaje kolejne ukryte osoby:D

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś Ale wiemy gdzie jest teraz! X Krzycz paprotko, bo to oznaka bezsilności. smiech.gif x Easy tiger, jaka bezsilność? Zostałeś zdemaskowany, po pierwszym wpisie X Giaa znalazłaś już jelonka co będzie kredyty za Ciebie spłacał, a Ty zapłacisz mu dostępem do Twojej ciру ? :D

Gość gość
Wielki Elektronik demaskuje kolejną ofiarę:D

Gość gość
I do tego sprzedaje info z priv.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś Ale wiemy gdzie jest teraz! X Krzycz paprotko, bo to oznaka bezsilności. smiech.gif x Easy tiger, jaka bezsilność? Zostałeś zdemaskowany, po pierwszym wpisie X Giaa znalazłaś już jelonka co będzie kredyty za Ciebie spłacał, a Ty zapłacisz mu dostępem do Twojej ciру ? smiech.gif x Przeproś za to co napisałeś Widmo.

Gość gość
Kolejna kretynka koleżanka Widmoka :D

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...hahahaha, "gosciu" ...lata mi i powiewa czy kreska tutaj to palec czy ch*j... Co za różnica, tutaj to semantyka. Tak samo jak wali mnie kim jest na prawdę jak i gdzie żyje... To jego problem nie mój Pisze tu o postaci która posługuje się określonym aparatem pojeciowym głosi określone poglady, używa określonego stylu... Czy to faktycznie osoba czy projekt nie ma najmniejszego znaczenia. ...niektórzy ludzie mogliby się zabić skacząc z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... X natuzalem0325@o2.pl Gdyby cie nie interesowało to byś nie pisał głupi ch.u.j.u do lania. Kogo ty chcesz nabić w butelke. Nie kłam i nie manipuluj psycholku.

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś gość dziś Ale wiemy gdzie jest teraz! X Krzycz paprotko, bo to oznaka bezsilności. smiech.gif x Easy tiger, jaka bezsilność? Zostałeś zdemaskowany, po pierwszym wpisie X Giaa znalazłaś już jelonka co będzie kredyty za Ciebie spłacał, a Ty zapłacisz mu dostępem do Twojej ciру ? smiech.gif x Zapłacisz mi za to

Gość gość
To nie Koke

Gość gość
" Przeproś za to co napisałeś Widmo." X Zmuś mnie. :D

Gość gość
matuzalem rozmył i zamulił temat psychol i głupi chuj

Gość gość
Lata matuzalem lata robi za cwela jak mu zapiеrdоle na sztuczną szczene to jej nie pozbiera hej matuzalemie z kudłatego rodu gdyby nie kutаsу to umarłbyś z głodu

Gość gość
gość dziś " Przeproś za to co napisałeś Widmo." X Zmuś mnie. smiech.gif x Nie ładnie atakować i bezpodstawnie obrażać niewinnych ludzi.

...to że odpisuje czy pisze o postaci "kreska" nie znaczy że interesuje mnie kim jest na prawdę, po co? Od dawna wiadomo co sobą reprezentuje i to wystarczy, poza tym faceci mnie nie interesują, wystarczy, że na codzien w pracy rozmawiam z samymi facetami, więc po wolę wymienić poglądy z kobietami :)

Gość gość
Kreska to rowieśnik Matu. :P

Gość gość
gość dziś gość dziś " Przeproś za to co napisałeś Widmo." X Zmuś mnie. smiech.gif x Nie ładnie atakować i bezpodstawnie obrażać niewinnych ludzi. X Nie wolno tylko szybko. Tu nie ma niewinnych. :D

Gość gość
" Zapłacisz mi za to" X ile ? :D

Gość gość
Widmo jest madry, ma riposty ostre jak brzytwa, i moim zdaniem do piet mu nie dorastacie. Powinienes pisac dla fajnych magazynow jak Focus albo Wspolczesna Psychologia. Pozdrawiam.👄

Gość gość
matuzalem0325 dziś ...to że odpisuje czy pisze o postaci "kreska" nie znaczy że interesuje mnie kim jest na prawdę, po co? Od dawna wiadomo co sobą reprezentuje i to wystarczy, poza tym faceci mnie nie interesują, wystarczy, że na codzien w pracy rozmawiam z samymi facetami, więc po wolę wymienić poglądy z kobietami ...niektórzy ludzie mogliby się zabić skacząc z poziomu swojego EGO na poziom swojego IQ... X Odpisują ci z litości, ale i litość ma koniec bo to twoje zabieganie o atencje jest jak wołanie klienta przez prostytutke na trasie. Szanuj sie kundlu.

Gość gość
gość dziś Są. I Ty to właśnie robisz.

Gość gość
Moze to Matu odpisuje ci z litosci? Przeciez ty tu bez Matu nie istniejesz :) Wpadles na to?

...lubisz tego kundelka, ciągle to powtarzasz, zwłaszcza w kontekście biegania za kimś :) ...wiec może nie biegaj, pisz sobie na rzece niezaczepiany i pozwól innym spokojnie się nademną litować ... :)))) ...poza tym ponoć kochasz psy...

Gość gość
gość dziś gość dziś Są. I Ty to właśnie robisz. X Nie bądż naiwna. Wierzysz w prawość np. matuzalema ? No prosze Cie tacy gęgacze są najgorszym sortem człowieka tylko kamuflują sie pod płaszczem kulturki i poprawności politycznej. A jak go obedrzesz z tej otoczki którą utkał i zajrzysz mu do domu to możesz sie zdziwić jakim jest psycholem. Przyjrzyj mu sie jak sili sie aby wyjść na inteligentnego, prawego, kulturalnego, merytorycznego. Normalnie jakby kandydował na jakiś urząd w zacofanej gminie aby motać masami. Po co ta jego poza i z czym Ci sie kojarzy pomyśl. Każdy ma coś na sumieniu, gatunek ludzki taką ma specyfike.