Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Hanka

Mam pytanie do kobiet po rozwodzie

Polecane posty

Gość gość Hanka

i posiadające dzieci Jak układają się Wasze stosunki z byłymi teściami na linii dziadkowie-wnuczęta? Pytam o to, bo już kilka osób było zdziwionych, że podczas choroby dziecka albo mojego służbowego wyjazdu dziećmi zajmują się rodzice mojego byłego męża. Nie znaczy to, że były mąż wymiguje się od opieki, tylko nie zawsze może.

Gość gość
Nie kontaktuje sie z teściami

Gość gość
Moi byli teściowie są świetnymi ludzmi. Kiedy potrzebuje ich pomocy to moge sie zwrocic. Z bylym mezem nie dre kotów, potrafiliśmy sie rozstać z klasa, jak dorosli ludzie dlatego zawsze potrafimy sie dogadac co do opieki.

Gość gość
Normalne mam relacje z byłymi teściami. Widują się z wnuczką kiedy moga i chcą, czasem mała zostaje u nich na noc, na dwa dni. Z byłym mężem też mamdobre relacje, lubimy się, zawsze byliśmy lepszymi przyjaciółmi niż parą;) Troche trwało zanim to zrozumieliśmy i dziś jesteśmy przyjaciółmi tylko, nawet w sądzie nic nie załatwialiśmy jeśli chodzi o córkę. Były mąż płaci dobrowolnie alimenty i ma częsty kontakt z córką.

Gość gość
To jak macie tak fajnie to macie fajnie.

Gość gość
gość dziś Nie kontaktuje sie z teściami xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ty nie, a Wasze dzieci? Głównie o to mi chodzi. Gdybym ja nie miała dzieci też nie kontaktowałabym się z byłymi teściami, bo po co? Chyba, że przypadkiem wpadłabym na nich. Ja też nie mam potrzeby kontaktu ze swoimi, chociaż byli dobrymi teściami, ale ze wzg. na dzieci musimy się widywać.

Gość gość Hanka
Poprzedni post był mój, zapomniałam się podpisać - Hanka