Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39latka to juz stare próchno

Polecane posty

Gość gość
39 na żonę?

Gość gość
zgadza się 39 latka na żonę

Gość gość
Ja chce poznac taka zadbana 39 latke

Gość gość
39 zadbana może być tylko z zewnątrz. W bani siano. Normalne zadbane są w związkach. Reszta ma coś nie tak.

Gość gość
Jestem mężczyzną , zajrzałem na forum , które czasami przegląda żona. Mam 36 lat a żona 40 i widząc ten temat najpierw się uśmiałem a teraz odpowiem. Widząc setki zapasionych , zaniedbanych , ubranych bez gustu i szczebioczących o gwiazdkach disco polo młodych dziewczyn i kobiet , mając z nimi styczność z racji pracy , dziękuję losowi , że jestem z takim " starym próchnem ". Nie umywacie się kocmołuchy do niej pod każdym względem. Pomijając urodę , nie macie polotu ani w łóżku , w kuchni , w pracy czy w obyciu towarzyskim. Co do wyglądu i sprawności , to chciałbym was zobaczyć w rywalizacji z nią na basenie , rowerze czy bieżni , nawet z litości dla was nie wspomnę o parkiecie tanecznym. Tak , mam i kocham swoje idealne " stare próchno " i wspólnie śmiejemy się nieudolnych podróbek udających kobiety.

Gość gość
Moja też jest zajebista.

Gość gość
Mam 39 lat i podobno nie wyglądam...:-p A co to jest próchno to proszę przekonać się czytając powieść Berenta "Próchno" a następnie wszynać dyskusję, pod warunkiem, ze po przeczytaniu tej lektury do niej dorośniecie. Nigdy bym nie okrśliła żadnego człowieka próchnem, a tymbardziej osoby 39 lat, w średnim wieku, przecież jeszcze młodej. Nie pozdrawiam cię mizerny autorze!

Gość gość
6-letnie babcie :o???

Gość gość
09.33 świetny wpis, popieram. Życzę szczęścia i wiele namiętności ze "starym próchnem":) pozdrawiam.

Gość gość
Duże buziaczki i gratulacje dla pana za wpis z 9.33. od 39 letniego " próchna" , które czuje się wciąż atrakcyjną , pożądaną , podziwianą i kochaną młodą kobietą.

Gość gość
A tam piedoły gadasz. Już 30-latka jest zwykle próchnem

Gość gość
dodam nawet że już 20 latka jest zwykle próchnem

Gość gość
Już bez przesady. Kobieta jest najbardziej atrakcyjna w wieku 17-25 lat.Jeszcze pomiedzy 25- a 30 rokiem zycia ujdzie, a po 30-stce juz widac konkretne oznaki starzenia

Gość gość
ubiera sie jak babcia 6-letnia to młoda babcia:)

Gość gość
Zreszta ja sie czasem przypatruje kobietow w roznym wieku i te około 30-stki juz czasem maja masakryczne zmaszczki, na czole, bruzdy nosowo warkowe, pod oczami...A koło 40-stki to juz masakra, obwisle policzki itd. Są wyjątki, ktore sie niezle trzymaja, ale to wyjatki

Gość gość
W niemieckim , na pytanie ile masz lat, w odpowiedzi mówi się " Ich bin 20, 30, 40 Jahre alt" W tlumaczeniu- jestem 20, 30, 40 lat stara. Od niemowlęctwa człowiek się starzeje.. Jeśli chodzi o "opakowanie" to młodsze są ...młodsze i tyle. Ale człowiek to nie tylko opakowanie. To jego spojrzenie na zycie, suma doswiadczen, smak, gust, intelekt, wyobraznia, przestrzenie mentalne, duchowosc, osobiste wybory, pragnienia, pasje. .

Gość gość
.A koło 40-stki to juz masakra, obwisle policzki itd. Są wyjątki, ktore sie niezle trzymaja, ale to wyjatki i co w związku z tym zamierzasz zrobić ze soba jak zaczniesz sie zbliżać do tego wieku. Samospalenie, utopienie, skok z wiezowca, podcięcie zył- bo nie powinno sie straszyć oblesnym starym ryjem młodziezy na ulicach

Gość gość
Haha post wyzej jest the best:)

Gość gość
A wy mlode obsrance z pusta dynka modlcie sie,zebyscie dozyli tych 39 lat,to wtedy mozemy pogadac.

Gość gość
W tym wieku fajne są tylko te, które są w stałych związkach. Te wolne to jakieś p****y z ukrytymi defektami. Dlatego jak wolną to tylko młodą.

Gość gość
Jak każdego z Was czytam, to przychodzi mi jedna myśl Marii Czubaszek: I TO MA BYĆ TEN PLEMNIK, KTÓRY WYGRAŁ???!!! :(

Gość gość
Czubaszek tylko na starą pannę się nadawała.

Gość gość
marzę o takiej 39latce do związku

Gość gość
39 lat to próchno.a 20 lat to niby co?spik pod nosem,dupa wielka od chipsow,zadnej klasy,w seksie zero,pysk rozowy jak swinka,mam wymieniac?

Gość gość
tez bedziecie mieli 40lat.

Gość gość
16.07 wymieniaj. Kobieta 30+ juz nie musi się dowartosciowywac, ani wyglądem, ani pracą, ani facetem, bo ma to juz opracowane i przerobione. Zna swoje atuty i minusy. Wspólczuję dzisiejszym 20 latkom, bo lansują sie juz od 12-14 roku zycia. Dwie dekady temu chociaż nastolatka mogła być nastolatką.

Gość samotny po 40ce
Mam 43 lata i przyznam, że najbardziej podobają mi się właśnie kobiety ok 30ki, ale nie więcej niż 40. Niestety te w wieku 30 z kawałkiem uważają mnie za starego dziada i już nie mam szans na związek z taką, nawet jeśli nie wyglądam na 40kę. Natomiast dla mnie kobiety przed 30 są za młode i po prostu mnie nie kręcą i nie kręciły nawet wcześniej. Tutaj nic się nie zmieniło, bo miałem 27 lat i kręciły mnie 30ki, mam 43 i nadal mnie krecą 30ki :)

Gość gość
I będziesz miał siedemdziesiąt i będą Cię kręcić trzydziestki.:D

Gość gość
niektorzy wola starsze.

Gość Iczi
Dziecinstwo wlecze sie i wlecze , a potem trach i masz 50 lat na karku . Ty tez bedziesz mial 39 lat . Jak dozyjesz