Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

39latka to juz stare próchno

Polecane posty

Gość gość

szorstka skóra, ubiera sie jak babcia 6-letnia, brak polotu, wymagania jak z kosmosu:D

Gość gość
Chyba twoja stara.

Gość gość
39 czy 29 czy 19 cz 9 tka? bo juz nie wiem, jak 12latka rodzi dziecko 29 letniemu Jozefowi J. a Terlikowski jej dziekuje. a ta dziewczynka ponoc nie wiedziala co sie dzieje podczas porodu. to nie wiem, do islamu sie zblizamy?

Gość gość
trafne spostrzeżenie autorze :) cały szkopuł w tym że możesz założyć 2 miliony takich tematów, a każda będzie uważała się za jędrną modelkę, której życie dopiera się zaczyna :D

Gość gość
No to masz coś z oczami fagasie.

Gość gość
tak jestem 39 latką i uważam się odpowiednia tylko dla mężczyzny który ma powyżej 40. morale nie pozwalają mi patrzeć na młodszych :)

Gość gość
Co sie zloscicie na autora , moze w jego srodowisku 39latki to zryte staruszki , popatrzcie sie ze np na wioskach kobieta 40 letnia wyglada na 60 zero kasy fryzjera kosmetyczki ciezka praca stres kilka porodow rok po roku , poranne wstawanie , zla dieta , robota w polu w sloncu

Gość gość
i bardzo dobrze, mierzwią mnie takie starsze paniusie, które dla potwierdzenia pseudo atrakcyjności, bo przecież atrakcyjne już wcale nie są, zabawiają się młodszymi w przekonaniu o niewinności swoich retro przyjemności, czym one je wabią, bo przecież nie muzyką disco w polu tudzież trwałą na głowie

Gość gość
co? moja matka z********a w polu jest po 50tce a twarz ma owszem ze zmarszczkami ale wyglada lepiej niz niejedna zasuszona 40latka

Gość gość
Mówią że nie ma jak stare wino, jest najbardziej wartościowe. Ma w sobie moc a nie jakieś siki niedojrzałej Weroniki.

Gość gość
po co tak od razu generalizować kobiety w moim wieku i szydzić. mnie osobiście naprawdę nie jarają chłoptasie, mam domu lustro a w portmonetce dowód osobisty :)

Gość gość
Szkoda, że nie jest drwalem, mmm taka w kasku na głowie pomiędzy sosnami z piłą tarczową w zamaszystym ramieniu umorusana ściółką i jagodami, sexi

Gość gość
Twarze osmagane wiatrem i promieniami słonecznymi mają lepszy wygląd bo naturalny, niż poszarzałe twarze młódek pod warstwami pudrów i różów. Nie ma gorszej rzeczy jak spanie z partnerem w makijażu.

Gość gość
niestety. sama 39 latka nie ma już ŻADNYCH szans na znalezienie dobrej partii. przecież ona z roku na rok starzeje się w postępie geometrycznym :O

Gość gość
To sobie sama ruchaj to stare wino. Czym starsze tym głupsze.

Gość gość
zmarszczki pajaczki cellulit fałdy na biodrach łysienie siwizna przebarwienia skrókne, nie ścimniajcie to wszystko przeżyłyście na granicy 30 lat, 39 to stara baba jest nawet jak o siebie dba, o figure zdrowie itp., jesteście stare a przyrównywanie się do wieku w którym byłyście 20 lat temu jest śmieszne samo w sobie

Gość gość
Wole 39latke niz nastolatke pisze młody facet Pozdrawiam

Gość gość
Wole 39latke niz nastolatke pisze młody facet Pozdrawiam

Gość gość
dewiant :D

Gość gość
Masz rację młody. Tak trzymaj, te młode siksty są coraz bardziej rozwydrzone.

Gość gość
Moze juz trumnę zamawiać, hę?:) Bez przesady z tym próchnem, brzmi to....kokieteryjnie. Ja jestem starsza, i się nie sypię. Kochającemu facetowi nie przeszkadzają zmarszczki ani przebarwienia, sam tez je ma:) Fakt, siksy są rozwydrzone.

Gość zadbana 40stka
dzisiejsze siksy patrzą na kase ,są wygodne roszczeniowe i leniwe,nawet gotować nie potrafią ani do zadnej pracy się nie garną,ale wy sobie panowie wmawiajcie ze was kochają,,a tak na marginesie to wśród młodych co raz więcej jest tłustych lasek widać to na ulicach,nawet niektóre z tych szczuplejszych mają cellulit wiec nie wmawiajcie ze tylko my 39 40 lat go mamy,,za mna nie jeden dużo młodszy się ogląda,a mam 40 lat i dbam o siebie

Gość gość
chętnie bym się związał z taką 39latką dla mnie to idealna kandydatka na związek i na żonę pozdrawiam idiotów obrażając starsze kobiety młody facet który lubi starsze

Gość gość
zadbana 40stka dziś wierzę bo sam widze 40latki które są bardzo zadbane i pociągające

Gość gość
nie wątpię ,zdarzają się perełki i w tym wieku, ale łatwo obliczyć statystycznie zaglądając na srajbuka przeciętnej czterdziestoletniej polki :P

Racja, gówniażeria powinna zajmować się młodszymi.

Gość gość
a starsze panie starszymi panami :)

Ja jestem stara i nie do wzięcia, więc problem z głowy. Odpada starszy, czy młody.

Gość gość
punkt za szczerość i obiektywną samoocenę :)