Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie trzecie dziecko,ale..no właśnie,ALE..

Polecane posty

Gość gość
Dziękuję bardzo :) CHyba jest tu taka opcja "obserwuj temat" czy jakoś tak,więc jeśli nie zapomnę,chętnie będę pisać o przebiegu ciąży,no i oczywiście jak po urodzeniu. ;) No chyba,że urodzi mi się mały wrzaskun, czego nawiasem mówiąc się bardzo obawiam, to się chyba utopię w najbliższej kałuży...

Gość gość
Moja mama dwa razy usunela ciaze majac juz 3 dzieci. Po latach kilkunastu wciaz zaluje i mysli "co by bylo gdyby". Ma straszne wyrzuty sumienia. Troje dzieci niewiele rozni sie w wychowaniu niz dwoje. A i finansowo tez mniej sie odczuwa to trzecie dziecko. Plus dwoje najmlodszych bawiloby sie ze soba zamiast wolac "mamo chodz..."

Gość gość
a ja nie cierpię i mam sie bardzo dobrze, także jak twoja mama trzyma palec w d***e to nie znaczy , że wszyscy mają go trzymać.

Gość gość
Hej autorko.i jak tam sprawy u ciebie się układają?

Gość gość
Autorko ja chciałabym spytać jak odkryłaś to że jesteś w ciąży biorąc tabletki anty ? To znaczy jakie miałaś objawy ?? Czy miałaś krwawienie z odstawienia itp. ?? Proszę o odpowiedź :) bo ja też biorę tabletki , podejrzewam że jestem w ciąży , czekam na wizytę u lekarza Paolina