Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Denerwuje mnie zachowanie mojego chłopaka. Czy może ze mną coś nie tak?

Polecane posty

Gość gość

-rano pracuje od 8, ale wstaje już 5.30, żeby biegać, - pracuje do 10 h dziennie (jest kierownikiem budowy), ale mu to nie przeszkadza, - zarabia średnio (około 6 tys.), - w weekendy woli wyjechać w góry czy na rajd rowerowy zamiast pójść np. na imprezę, - tańczy dobrze, ale unika klubów, - ma własne mieszkanie, a jeździ samochodem za 20 tys (Peugeot 407), wkurza mnie takie oszczędzanie - zbiera na drugie mieszkanie, które chce wynajmować.

Gość gość
Jesteś tępą blacharą, której zależy tylko na forsie i baletach. Szkoda człowieka, że wj*bał się w coś takiego. Nie dość, że robi na Twoje leniwe doopsko to jeszcze ma iść, tańczyć z bydłem do łupanki, skoro woli pojechać w góry (i ja go rozumiem).

Gość gość
Facet wie, czego chce w życiu i o to chodzi!

Gość gość
Gdzie takiego faceta znalezsc? co wie czego chce i nie w glowie mu p*****ly typu impreza

Gość gość
No właśnie, denerwuje mnie, że jest zbyt poukładany. Nie mam odczucia niepewności, zawsze dotrzymuje słowa, pamięta o urodzinach itd.

Gość gość
po prostu nie pasujecie do siebie

Gość gość
Zastanawiam się, czemu dziewczyny są tak nienormalne, że zalety odbierają jako wady... Wiesz kochana, ja też jestem spontaniczna etc, ale to ja otwieram mojego partnera, a on mnie stopuje jak trzeba. Uzupełniamy się po prostu :)

Gość gość
Ile macie lat?