Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy też tak macie??

Polecane posty

Gość gość

gdy jestem zmeczona nawet na proste pytania odpowiadam jak blondynka, nie jestem w stanie myśleć ani czegos z siebie wykrzesac, normalnie jestem aktywna,energiczna i inteligentna więc jak to możliwe że zamieniam się w amebe?

Gość gość
to nie jest normalne, po obfitym posiłku zwykle bywa otępienie, ale powinnaś umieć to kontrolować, jeśli jesteś aż tak rozleniwiona zmień dietę, odstaw kawę

Gość gość
w pierwszym poście napisano idioto że przy zmęczeniu. nie porównuj kiepskiej diety do spania po 5 h przez miesiąc

Gość gość
możesz spac i 12 godz. do zmeczenia ma się to jak kura do szczura, a jak spisz 5 godz. to spij tyle ile potrzebujesz by nie być zmeczona i nie zadawiaj głupich pytan

Gość gość
nie dam rady spac dłużej niż 5 h bo mieszkam z gaduła w pokoju i tak wychodzi, poza tym b wcześnie zaczynam pracę. a to mnie niszczy bo zawsze sypialam 8-9 h. obcięcie snu już mi serce meczy :-/

Gość prawikzewsi
Dlaczego nie zmienisz współlokatorki albo nie uciszysz?

Gość gość
bo mamy tyle tematów do rozmowy że nam się gęba nie zamyka. a jak już się położe to jeszcze myślę o echu serca które mnie czeka i boję się jego wyników, mam podstawy do tego:-/ wiem że to niemądre bo moze serce mi szwankuje od 4 tyg nerwów i niedosypiania