Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W widowiskowy i totalny sposób upokorzyłam kochankę męża

Polecane posty

Gość gość

Ona pracuje na stacji benzynowej. Dowiedziałam się której i ubrałam się w moją suknie ślubna, którą specjalnie na te okazje przefarbowałam na czarno przy użyciu smoły. Zabrałam 3 letnią córkę, mój pozytywny test ciążowy bo jestem znowu w ciąży i pojechałyśmy do niej. Czekałyśmy 3h aż będzie na stacji jak najwięcej osób. Aby większa ilość widziała jej upokorzenie. Wdarłyśmy się siłą przepychając się do lady i wykrzyczałam jej w twarz jakim prawem bruka moje małżeństwo?! Dlaczego, krzyczałam, jakim prawem odbierasz dzieciom ojca. Dzieciom, krzyknęła ladacznica?!

Gość gość
Co za duzo to i swinia nie zje , wiesz co mam na mysli? Robisz sie nudna

Gość gość
Jesteś chora psychicznie. W widowiskowy i totalny sposób powinnaś upokorzyć tego kur.iarza, który robi Ci dzieci i puka po inne bokach. Ta dziewczyna wcale nie musiała wiedzieć, że on kogoś ma. Poza tym twierdzę, że to prowo 1/10

Gość gość
A dla mnie jesteś zabawna, wracaj do tematu ile razy chcesz, ludzie nie maja poczucia humoru.

Gość gość
a czemu na czarno ?

Gość gość
Kochanieńka trzymaj się. Jeśli chcesz to następnym razem pójdę z tobą do niej i załatwimy ją raz na zawsze. Wylejemy jej na łeb smolę i będzie musiała zgolić kłaki na zero

Gość gość
Autorko jeżeli nie podniosłaś dziecka do gory jak w królu lwie i nie pokazałaś jej brzucha to nie było teatralnie. Popraw się kolejnym razem.

Gość gość
równie nudne jak Namysłow

Gość gość
Namysłów to nawet do pięt nie sięga tej zdradzonej z testem i dzieckiem-:)