Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Echh Ci faceci temat z humorem

Polecane posty

Gość gość

Wy tez macie takich mezow? Ostatnio psuje nam sie pralka- gdy zaczyna wirowac to halasuje przy tym niemilosiernie. Doslownie zamykam wtedy drzwi od lazienki, od pokoju, by tylko odgrodzic sie od tego lubu-dubu. Mowilam mezowi, ze pralka sie psuje, gdyby w razie nie zauwazyl albo nie uslyszal;), co jest raczej niemozliwe, bo niekiedy wydaje mi sie, ze to czolg, a nie pralka... Maz oczywiscie pomruczal cos i olewal sprawe. Wczoraj juz nie moglam wytrzymac tego huku. Poszlam do pokoju, usiadlam obok meza i napomknelam, ogladajac tv, ze chyba trzeba kupic druga pralke... Dzisiaj od rana moj slubny morduje sie ze sprzetem, nic to, ze mamy powodz w lazience, moj maz ostro walczy z uparta pralka... ;) Pisze to, bo rozbawilo mnie zachowanie meza. Tyle czsu nie moglam sie doprosic,by zajrzal do pralki, a wystarczylo, bym tylko wspomniala o kupnie nowej. Jutro chyba wspomne o potrzebie zakupienia nowych mebli do kuchni- moze doczekam sie naprawy drzwiczek od szafki :) Wy tez macie takie sytuacje z mezami w roli glownej?

Gość gość
Nie mam tak