Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy zakładacie synom rajstopy do szkoły w taką pogodę

Polecane posty

Gość gość
Jie zakładam - za to dbam żeby miał wełnianą czapkę - nie akrylowa

Gość gość
Za odwagę noszenia rajstop wszystkim chłopakom dziewczynkom i tym co tak zaciekle krytykują,skladam Zdrowych i Spokojnych Świąt oraz w Nowym Roku składa noszący rajstopy o Rajtuzy.

Gość gość
W latach 60-tych dość często w samych rajtuzach śmigałem do szkoły .Spodnie miałem elastyczne z podtrzymywaczami pod pieta cienkie i grubsze w zaleznosci od pogody ale ze był to towar deficytoowy w tym czasie wiec z racji ze miałem trzy starsze siostry donaszałem po nich rajstopy ,rajtuzy .Nikt z tego powodu nierobił sensacji ot po prostu jak wiekszosc chlopakow posiadajcych siostry nosło się rajtuzy .Kolorystyka była nieciekawa wiec bez znaczenia było czy mam na sobie czerwone jakies takie brudno zolte bezowe czy wyblakly granat jeżeli ktores z nich były już na siostry male nalezaly do mnie .Z rajstopami ,rajtuzami nigdy praktycznie się niepozegnalem z wyjątkiem wojska ale jak tylko wrocilem czekala na mnie spora ilość roznego rodzaju rajtuz w których czulem się najlepiej pozostalo mi to do dzisiaj bez rajtuz niewyjde z domu pa