Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Greta

Chce byc mamą 2017 CLUB

Polecane posty

Gość gość Greta

Kto sie stara dluzej a kto zaczyna ? Napiszcie swoje dane ile lat czy pierwsza czy kolejna ciaza skad jestscie...itp.

Gość gość Greta
Mam 32 l i planuje drugiego potomka. Jestem z Beskidow. Zapraszam do wspolnych pogawędek na tematy zwiazane jak zajść w ciaze i nasze planowanie.... Pozdrawiam

Gość gość Katrine
Witam. Lat 34, dwójka dzieci, synowie mają 11 i 12 lat. Od 1,5 roku starania o trzecie. Na razie bez skutecznie.

Gość gość
Mam 25 lat. Mam 5,5 rocznego syna. Jestem z Rzeszowa. Staramy się o 2 dziecko od ponad roku. 2 razy od tej pory juz poronilam. Mam nadzieję ze uda się nam zostac mama 2 raz w 2017 roku.

Gość gość
O fajnie dziewczyny ze sie odezwalyscie. Ja plastry evra odstawilam w sierpniu. Tak na powaznie to zaczne sie starac od przyszlego od pazdziernika listopada...

Gość gość Katrine
Ja odstawiłam labletki właśnie 1,5 roku temu. Mąż do mnie może skorzystamy z okazji ze tabletek nie bierzesz zrobimy dzidziusia °×° . W szoku byłam na początku, ale zaraził mnie mój ślubny tym pomysłem. Jestem juz po 3 miesiącach na clo i luteinie. Miałam 2 miesiące przerwy i niedługo znowu clo. Pozdrawiam

Gość gość Katrina
Jestem trochę załamana że to tak długo trwa.

Gość gość
Czasami tak bywa.

Gość gość
Ja mam 38 lat i planuję czwarte dziecko mieszkam obecnie we władysławowie córka ma 10 lat syn 8 lat córka 5 lat i córka 2 lata staramy się już 2 miesiące :-)

Gość gość Greta
O to coraz wiecej nas jest.... fajnie...

Gość gość
Ja mam 39 lat, syn 13 i od kwietnia staramy się o drugie dziecko

Gość caroline29
Hey. To i ja dołączę. Mam 29 lat , staramy się o pierwszego maluszka, obecnie 5 cykl a 2 cykl z luteina. . Obecnie u mnie 19 dc według obserwacji wczoraj badz dzis wystąpi ovu wiec od kilku dni dzialamy :) trzymam kciuki oyscie jak najszybciej zobaczymy ll kreseczki.

Gość justa912
Ja mam 25 lat i staramy się z mężem już 8 cykl... ogólnie jestem tym załamana że tak długo to trwa:(

Gość caroline29
Justa912 a robilas podstawowe badania? Mąż się badal? Stosujesz testy owulacyjne aby wyznaczyć owulacje?

Gość Jenyfer
Witajcie, ja mam 25 lat. Staram się o 2 dziecko . Syn ma 5 lat. Już 6 cykl . Byłam u ginekologa sprawdzić owulacji i powiedział że jest wszystko super. Zrobiłam badania hormonalne Ły. Estradiol . Prolaktyne. Itp. Wyszły dob7. Nie mam pojęcia co jest przyczyna

Gość gość
Też bym chciała, ale jeżeli wejdzie w życie ta ustawa antyaborcyjna, to nie będę ryzykować.

Gość Jenyfer
Do Gość o tym samym dzisiaj myślałam to straszne a co jak nie daj boże zajęć w ciążę pozamaciczna to co ? Będzie koniec.....

Mam regularne cykle co 29-30 dni. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki to 15wrzesien. 25 i 30 się przytulalismy. Kiedy mogę najwcześniej zrobić test. Od 25 jutro mija 12 dni, czy ten mega czuły test jest wiarygodny? Doradzcie bo o niczym innym nie mogę myśleć. A termin następnej miesiączki to ok 15 październik.

Gość gość
To i ja się dołączę :) mam 29 lat. W tym miesiącu wznawiamy starania po prawie 2 letniej przerwie. Wcześniej staraliśmy się 5 lat. Mam za dobą 3 straty ciąży. Mam nadzieje że uda mi się zostać mamą. Trochę się boję bo bardzo odchorowałam ostatnie 2 straty.

A czemu nie .... <3 Hej , mam 23 lata staram się o pierwsze dziecko z niedoczynnością t. Mija już drugi miesiąc ... Na razie bezskutecznie... ;) Jakieś porady , wskazówki .?

Hej mamy, wiele ciekawych propozycji i porad dla młodych rodziców można znaleźć na naszym portalu. Od porad psychologa, po rady od bardziej doświadczonych mam i ojców. Podróżowanie z dzieckiem, karmienie i wiele, wiele innych ciekawych artykułów i galerii. Zapraszamy zainteresowanych.