Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co psiary? W Poznaniu już zakazali wchodzenia do parku z pasami!

Polecane posty

Gość gość
tez popieram ten zakaz. wkoncu nasz rząd się wział do roboty i bardzo popieram ta politykę, poczawszy od programu 500 plus. to co robią jest godne pochwały i powiem szczerze,w zadnym innym rzadzie nie było tyle spełnionych obietnic i tyle zmian na lepsze co w tym. szczerze? xxx To nie rząd wprowadził ten zakaz tylko władze miasta, którym do pisu jest bardzo daleko, więc twoja płatna propaganda trafiła jak kulą w płot. Postaraj sie bardziej, bo następnym razem ci nie zapłacą 0,60 zł. :D Wracając do tematu - jestem za i chciałabym, aby w moim mieście było podobnie. Denerwuje mnie, kiedy biegam po parku, a psy biegną za mną i skaczą na mnie. Nie lubię psów, boję się ich i chcę, aby trzymały sie ode mnie z daleka. Druga sprawa, to wkurzające pańcie, które prowadza na smyczy małe pirdolniki, one z jednej strony alejki, a ich szczekający szczur 10 metrów dalej. Zabić się można o te smycze, szczególnie, gdy robi się szaro.

Gość gość
No czekam na adres tej restauracji gdzie jest zakaz wstępu dla dzieci.

Gość gość
„Manor House Spa” w Pałacu Odrowążów pod Szydłowcem strefa wolna od dzieci do 12 r życia.

Gość gość
10:47 ale lubisz siac ploty:D dlaczego nie dodalaś, ze tylko w jednej sali tam obowiązuje ten zakaz, a jedna jest specjalnie zrobiona pod dzieci - specjalny wystrój, menu itp...tak się składa, ze tam byłam, wariatko