Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kotula78

walka o sylwetke przedciazowa

Polecane posty

od dłuższego czasu walczę o moją sylwetkę sprzed ciąży. Byłam początkowo u dietetyczki, która dobrała mi odpowiednią dietę i sporo na niej zrzuciłam. Cały czas sie jej trzymam ale to już nie przynosi efektów. Wiem, że cały ten proces pozbywania się tłuszczu jest dość długi ale może skusiłabym się na jakiś zabieg, który będzie pomagał mi w mojej walce o idealną sylwetkę. Chcę być znowu zadowolona z tego jak wyglądam, bo to już za długo trwa i nie ukrywam, że mam już tego dość :( Moja koleżanka była w ciąży po mnie a ma już sylwetkę nawet lepszą niż wcześniej. To trochę niesprawiedliwe :( tez tak chce!

Dzień dobry! Cały proces, w którym chcemy pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej jest dość długi Nie pomogą nam głodówki czy ćwiczenia do nieprzytomności. Zbilansowana dieta oraz aktywność fizyczna to klucz do posiadania pięknej sylwetki. W niektórych przypadkach warto dołączyć do tego zabiegi kosmetyczne, które pomogą osiągnąć zamierzony efekt. Salony urody oferują różne zabiegi, które dodatkowo mają wspierać w procesie odchudzania poprzez ujędrnianie skóry, w sposób bezbolesny pomogą zmniejszyć obwód ciała. Listę zabiegów pielęgnacji ciała oferowaną przez nasz salon znajdziesz na stronie http://www.podgorskidomurody.pl/category/kosmetologia/pielegnacja-ciala/

Gość Remember777
Ruch i stała ujędrnianie, tak, żeby skóra się wchłonęła. Tutaj mogę polecić kosmetyki z Mama Care Efektimy.

ale jaki wybrać, przeglądając strony jest mich masa i wszystkie są skuteczne, a nie chce też brać pierwszego lepszego

Jednym z zabiegów, który może pomóc w tym trudnym procesie jest zabieg endermologii. Jest to bardzo efektywna metoda zarówno do walki z cellulitem, rozstępami a przede wszystkim do walki z redukcją nadmiaru tkanki tłuszczowej. Jest to zabieg bezpieczny i bezbolesny, którego skutkiem pobudzenie metabolizmu i redukcji tkanki tłuszczowej. Endermologia jest to masaż podciśnieniowy, który swoje działanie kieruje na tkankę łączną skóry. Poprzez pobudzenie metabolizmu organizm eliminuje tłuszcz i toksyny z organizmu, dlatego najbardziej widoczne efekty są właśnie w tym zabiegu - walce z cellulitem. Na czym polega zabieg? Pacjent zakłada specjalny kombinezon, który w sposób idealny przylega do jego ciała, dzięki temu maszyna nie nie dotyka bezpośrednio skóry. Głowica urządzenia, które wykonuje zabieg zakończona jest dwoma rolkami oraz głowicą ssącą. Podczas zabiegu skóra masowana jej poprzez dwie rolki, dostaje się również w przestrzeń pomiędzy nimi. Dzięki temu skóra masowana jest z dwóch stron, co sprawia, że zabieg ten wpływa również na głębokie warstwy skóry, pobudzając ją do działania. Więcej informacji o tej metodzie znajdziesz na stronie http://www.podgorskidomurody.pl/endermologia-krakow/

Może to po prostu kwestia zmiany diety na nową? Myślę, że diete trzeba zmieniać co jakiś czas i przede wszystkim się ruszać. Jeśli masz jakieś pytania, polecam panią Patrycję Tłustochowicz, możesz się z nią skontaktować on-line. Polecam :) Link do jej stronki: http://zawszezgrabna.pl/, trzymam za Ciebie kciuki!

Gość PineSSSka_
wsiadaj na rower :) ja ostatnio kupilam w ME na promocji i juz widze efekty. a przy okazji to sama przyjemnosc :)

Gość leszo891
Ja również uwielbiam jeździć na rowerze;) czuję wtedy więcej energii! Jadam regularnie posiłki, więcej warzyw i owoców;) przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl dodam iż biegam 2x w tygodniu po 5km więc trochę ruchu mam a waga spada ładnie!

Gość gooo
Bardzo dobrze będzie podjąć decyzję o wspólnym odchudzaniu z mrrollo.pl. Zje się zdrowo i odpowiednio też schudnie :)

Gość a_może_to
co prawda ja po ciązky akurat schudłam i to mocno...ale przed ciążą stosowałam adipex retard nie wiem czy słyszałaś ...mega skuteczny czeski lek...nie żaden suplement...przyspiesza przemianę materii do tego totalny brak apetytu ja kupowałam na doping-online.com z tego co widziałam bo odwiedzałam tą stronę przed chwilą to że na stronie u nich jest adipex więc na pewno jest w sprzedaży, polecam jeśli próbowałaś wszystkiego i dalej nic, p.s. radzę nie kupować u jakiś no nameów bo często podrabiają adipex...a tam po sobie moge Ci zagwarantować że dostaniesz real produkt ;)

Gość ClinicVivien
Cześć, Oczywiście ****** dieta, oraz picie dużej ilości wody jest na pierwszym miejscu, natomiast warto się również wspomagać zabiegami kosmetycznymi. Wykonywane w serii dają spektakularne efekty. Przede wszystkim na modelowanie sylwetki szczerze polecam wszystkim zabieg Endomasażu apratem Modente. Urządzenie łączy w sobie 4 technologie: masaż próżniowy +masaż obracającymi się rolkami + stymulacja falami radiowymi + podczerwień. Skojarzenie tych wszystkich technologii w jednym w serii zabiegowej daje spektakularne efekty ujędrnienia,uelastycznienia, napięcia i wygładzenia skóry, uniesienia pośladków, pozbycia się złogów tłuszczyku. Więcej informacji o tym i innych podobnych zabiegach przeczytacie na stronie : www.vivienclinic.pl Pozdrawiam:)

Gość gość
ja po 2 giej ciąży też zwątpiłam że schudnę...nic nie szło w dół i koleżanka na próbę podrzuciła mi 7 tabl. adipexu... działały...więc kupiłam sobie kurację na miesiąc, a z tego co się orientuję to ona też ogarniala z tej strony doping-online, pamiętam że mówiła mi coś w stylu że w necie to tylko tam dostanę oryginał bo ona już kilka razy z kasą poleciała, zamawiając u innych...

Gość gość
Mi pomogły ujędrniające kosmetyki z Mama Care Efektima.

Gość Młodma_mamulka
Może i facet wcale nie zwraca na to uwagi, ale ja sama źle się czulam z takim wyglądem moich ud zwłaszcza - całe pomarszczone :( Po ciązy jak po ciąży, ale najgorzej miałam jak zaczełam brać znowu pigułki antykoncepcyjne - to jakaś tragedia. Zdecydowałam się na masaże bańką chińską i chodzę do gabinetu medycyny estetycznej Profemed na Jerozolimskich. Byłam już na 5 sesjach i uda wyglądają o niebo lepiej.

Gość annna38
Zacznij się ruszać więcej ja również miałam duży problem z wagą po ciąży i te ciało ale zaczęłam od tego że zmieniałam swoje nawyki żywieniowe, zaczęłam ćwiczyć w domu mam orbitrek, rowerek więc ćwiczyłam an tym co miałam bo tak naprawdę nie miałam z kim małej zostawić;) mąż ma własną firmę i ciągle coś załatwia;/ ale dałam radę wychodziłam na takie truchtanie w wózkiem ;) mała była zadowolona bo 1h na dworze w szybkim tempie na początku ludzi się na mnie patrzyli dziwnie ale co tam;) ja robię to dla siebie by lepiej się czuć;) Dołączyłam do tego wszystkiego suplementem Afrykańskie Mango http://afrikanmango.pl bo nie mogłam powstrzymać ciągłego uczucia głodu a od podjadania właśnie się tyje! Teraz trzymam się nadal regularnych posiłków i ćwiczę ale waga spadła mi ładnie bo aż 15kg w przeciągu 3 miesięcy a ciało się ujędrniło i kształtuję się powoli;) więc efekty są mega! Maż niby nie narzekał na mój wygląd ale gdy teraz mnie widzi to mówi ze jestem bardzo seksowna;) czasami wraca wcześniej z firmy by patrzeć jak ćwiczę albo razem ze mną poćwiczyć to jest fajne i bardzo motywujące!

Gość replicator
Przez całą ciążę używałam kosmetyków Efektimy z serii Mama Care. Pomogły mi zmniejszyć rozstępy, które w stosunku pierwszego dziecka były znacznie mniejsze.

Gość Sonia 25
Jestem normalnej postury, Zdrowo się odżywiam, biegam i jeżdżę na rowerze, ale i tak mam cellulit. Stosowałam różne balsamy antycellulitowe, domowe masażery- i nic. Wybrałam się na zabieg endermologii. Byłam w szoku, efekty widać od razu.Tutaj widać, jak wygląda zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Super efekty. Sprawdziłam na własnej skórze.

Gość Marcix 22
Nie mam nadwagi, dbam o dietę, od czasu do czasu ćwiczę, ale na moich nogach i tak jest cellulit. Stosowałam różne kremy antycellulitowe, rolki masujące- bez efektu. Jakiś czas temu zdecydowałam się na zabieg endermologii. To naprawdę działa, efekty widać od razu. Polecam filmik: http://www.depilacja-torun.pl/zabiegi-kosmetyczne-torun-bydgoszcz-wloclawek/ Polecam. Polecam wszystkim.