Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmy psa Aresa

gościu od Namysłowa uwolnij psa z łańcucha

Polecane posty

Gość ratujmy psa Aresa

Nakarm , daj wody i zabierz go do domu

Gość gość
Pamiętaj zwierze nie jest przedmiotem i oprócz tego, że musi pilnować waszeho gospodarstwa ma też swoje prawa 1)prawo do wolności 2) prawo do pełnych misek ( miał tylko jedną w te upały z suchą karmą a woda gdzie??????) 3) prawo do CZYSTEJ budy

Gość gość
Co mam zrobić byś mi uwierzył ile razy mam c***isać że codziennie przez większość dnia pies biega luzem ma jedzenie wode budę cień wbij sobie to do łba do łba do łba przecież widziałeś też filmiki psa bez łańcucha

Gość ratujmy psa Aresa
Posprzątaj bude i podwórko. Masz tyle czasu na kafe i durne filmiki a Ares żyje w brudzie. Mówisz, że macie tyle kasy a żyjecie w brudzie

Gość gość
Wiem że nie jest przedmiotem nikt się nad nim nie znęca zrozum że codziennie przez większość dnia pies biega luzem nikt go nie bije i nie głodzi zrozum to nie wmawiaj mi czegoś czego nie ma i nie rób ze mnie sadysty

Gość ratujmy psa Aresa
Nie kłam Mateuszu Na filmie nawet tym gdzie Ares był luzem łańcuch był obok niego tylko na pokaz odpięty Ponadto była JEDNA czerwona miska i troche chrupek na dnie zero wody Buda licha i brudna na podwórku syf A Mateo lata z telefonikiem po galeriach i sie chwali jaki to bogaty Masz mnie za idiotke? I nie pisz do mnie jakbym była facetem.

Gość nie rób ze mnie sadysty
Zrozum że codziennie przez większość dnia pies biega luzem widziałeś też filmiki jak pies biega luzem a czy widziałeś by był wygłodniały? Nie bity? Nie ps a jak ktoś trzyma psa w bloku w ciasnym mieszkaniu to niby dobrze tak? Bez świeżego powietrza bez kontaktu z naturą gdzie pies nie ma gdzie pobiegać ps Ares codziennie przez większość dnia biega luzem co mam zrobić byś wreszcie skurwysynie mi uwierzył tępy wsioku

Gość gostkaa
Łańcuch to zbrodnia. Koleś, oddaj tego psa, skoro bez łańcucha sobie z nim nie radzisz. Zasługuje na lepszy dom.

Gość gość
PS nie był na pokaz odpięty zrozum chyba lepiej wiem zrozum to wreszcie to że był w pobliżu łańcuch to nie znaczy że on był zapięty ps skoro nienawidzisz Namysłowa i Polkowskiego to czemu cie pies "NAMYSŁOWIANIN " z okolic twojego znienawidzonego NAMYSŁOWA OBCHODZI? CO ZA PARADOKS

Gość gość
PS on jest tylko i wyłącznie na łańcuchu gdy brama jest otwarta by na drogę nie wybiegł rozumiesz? Góra dwie godziny maksymalnie jest na łańcuchu a przez większość dnia jest luzem ps łańcuch go nie uwiera nie boli bo dobrze jest zapięty ps nie ma zakazu trzymania psa na łańcuchu dłużej niż 12 godzin dziennie a on nigdy nawet trzech godzin na łańcuchu nie jest a w niedziele gdy nigdzie nie wyjeżdżamy to 24/h jest luzem bez łańcucha

Gość gość
No odpisz

Gość ratujmy psa Aresa
Na filmie była jedna miska z chrupkami i syf na podwórku. Obok psa leżał łańcuch widać było że dopiero co odpięty Upał 30 stopni pies leżał ledwo dyszał zero wody zero cienia

Gość ratujmy psa Aresa
To nie ja nienawidze Namyslowa. To Naczelnik Cie hejtuje i nazywa homocwelem. Teo od Noxy. Sam sie przyznał. Kocham zwierzęta.

Gość gość
przecież ten bęcwał ma schizofrenię i wydaje mu się, że z jedną osobą pisze; niezależnie od płci, sposobu budowania zdań, itp. On jest zaburzony i opóźniony

Gość gość
Nie był co dopiero odpięty zrozum to ps co cie to obchodzi jak ja mam na podwórku co? Żyjemy w wolnym kraju i mogę mieć na podwórku jak chce i tobie skurwysynie nic do tego skurwielu jebany Zrozum że codziennie przez większość dnia pies biega luzem napisz mi co mam zrobić byś mi uwierzył co?

Gość gość
ja naliczyłem, CO NAJMNIEJ, trzy osoby regularnie piszące i hejtujące tego matoła (jestem jedną z nich), okazjonalnie jest ich więcej oczywiście

Gość gość
Ps nie jestem ani chory ani nienormalny ani opóźniony nie jesteś ani psychologiem ani psychiatra?

Gość gość
nie trzeba być ani psychologiem, ani psychiatrą, żeby to stwierdzić. A skoro widzą to zwykli ludzie, oznacza to, że z tobą jest naprawdę kiepsko

Gość gość
co powiesz na to Wykonali wyrok na psie - Częstochowa - Gazeta Wyborcza czestochowa.wyborcza.pl/czestochowa/1,35271,671611.html Zabójcy i właściciel psa, który poprosił ich o tę przysługę, zostali przesłuchani ... To ludzie z miasta wywożą nawet wielkie psy do lasu i potem widać zwierzęta ... i to w miescie czestochowa

Gość to jest znęcanie
Pozostawione same sobie, bite, kopane, wyrzucane przez okno… Kolejne interwencje Ogólnopolskiego Towarzystwa Ochrony Zwierząt "Animals" pokazują, że wielu właścicieli psów jest głuchych na prośby i ślepych na obowiązujące prawo. Inspektorzy każdego dnia stykają się z przypadkami niehumanitarnego traktowania zwierząt. Dopóki prawo nie zostanie zaostrzone, dopóty ludzie znęcać się będą nad czworonogami. gość od homocwela my tak nigdy nie robiliśmy

Gość dzik też zwierze
patrz co robią wieśniaki ze "stolycy" Tu Stolica i Okolica - Będą strzelać do dzików tustolica.pl/beda-strzelac-do-dzikow_72478 02.02.2016 - Według szacunków Lasów Miejskich w Warszawie żyje około tysiąca ... Ich obecność w mieście jest coraz większym problemem dla miasta ... Przed kilkoma laty dzik zaatakował mężczyznę z psem, we wrześniu ... Dodatkowo odłownie są często zanieczyszczane lub niszczone przez ludzi i przez to mniej ...

Gość ratujmy psa Aresa
Powiem tak: on jest opóźniony mocno a w momencie kiedy sie zderza z racjonalnymi argumentami: (np.że jeśli na tym podwórku jest żywe zwierze to powinno ono (to podwórko)być czyste i nie oceniam tu tego jak mieszkasz tylko jakie warunki ma zwierze. A żyje w warunkach podłych i na to są paragrafy ) to nie potrafi normalnie dyskutować tylko wyzywa i ubliża.

Gość gość
W Polsce działa kilka organizacji, które głośno protestują przeciw łańcuchom. Do jednej z nich należy akcja „Zerwijmy łańcuchy”. - W XXI wieku znamy już humanitarne sposoby bezpiecznego dla otoczenia trzymania zwierząt. Dlatego w centrach największych polskich miast ustawiamy budy, do których każdy, kto tylko zechce, może się na kilka minut przywiązać - by zobaczyć, jak wygląda świat z perspektywy psa łańcuchowego, jak wycieńczające, koszmarnie nudne i bezsensowne jest życie na 2 metrach kwadratowych. Większość osób biorących udział w akcji jest zaskoczona ciężarem takiego łańcucha - to po prostu trzeba poczuć na własnej szyi – tłumaczą jej przedstawiciele.

Gość gość
Gdzie są jego rodzice ciekawe. Skoro go utrzymują powinni mu dać kakieś zajęcie lub obowiązki ma 18 lat nie pracuje i sie nie uczy dlatego mu odwala

Gość gość
Poczytaj powyższe komentarze co w miastach ludzie robią ze zwierzętami powyżej dałem linki