Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mialyscie kiedys romans z kurierem? Albo spotykaliście sie z kurierem podczas pracy? Albo podrywal was kiedys kurier? Czy tylko witacie daje wam paczke i zegnacie?

Gość gość
s. to do ciebie ten przytyk autor posądza cię o romans z kurierem a ty nie reagujesz? :D

Gość Funy
Ponoc w tej grupie zawodowej jest najwięcej podrywaczy... chodz osobiście nie spotkalam sie z niczym takim. Mam kolegow ktorzy pracują jako kurierzy ale nie poznalismy sie w pracy inny rejon. Ale nie ukrywam ze sa babiarzami...

Gość gość
kiedyś przez nierozwagę znalazłam sie w centrum dowodzenia kurierów tj w magaznie z którego wynoszą i rozwożą przesyłki. ze 30 chłopa w jednym miejscu i ani żwej baby no i nikt mnie tam nie podrywał ale widać brzydka jestem ;)

Gość gość
Serio ani jeden? Nawet nie proponowali spotkania? Moze zonaci albo starzy? Ew zajeci? :D a tak to narzekasz na powodzenie u mezczyzn czy tylko tam? O ile mozna wiedziec i spytac :D

Gość gość
Zna sie i takich ktorzy na rejonie zone poznali. A i takich ktorzy zdradzali. To chyba zalezy od człowieka. Ale nie oszukujmy sie oni moga robic co chca i kiedy chca niky tego nie sprawdza woec korzystaja chlopaki

Gość gość
To samo z tymi co z pizza jezdza :p

Gość gość
14.09..no dalej napisz ze to" s "zalozyła ten temat.Zalosny dupek ublizający na kazdym kroku.Jrsteś smieszny i swiadczysz sam o sobie!

Gość gość
Jej w realu zarzucają romanse dlatego tak sie frustruje.Jesli ktos komus mowi prosto w oczy ze rozwala zwiazek o mowi to na forum zakladu to ja sie niedziwie ze tak reaguje zwłaszcza ze jest wierna i zalezy jej tylko na tym zeby mic spokojnie pracowac i wychowywać dzieci.Na jakiej podstawie nieznajome osoby zarzucają ze ma kochankow??ano na takiej ze dokąd nie pojdzie tam zaraz debile podburzają i rozpuszczają ploty .To jest zemsta debila ktoregi nie chciała zanim wysła a mąż.W kazdej pracy to samo.Nuz chyba wsyscy o tym wiedzą.Jedna szajka.

Gość gość
jedyną osobą, która rozpuszcza te "ploty" jesteś Ty sama

Gość gość
Bzdura!i ty doskonale o tym wiesz !po jakiego grzyba zalezało by mowic o sobie ze jest cpunką albo ze ma kochankow czy ze komuś zwiazek rozwaliła??albo ze ją niby mąż wlasny zgwałcił??Zastanow sie!Są dowody i nagrania z jednej drugiej i trzeciej pracy!

Gość gość
Kurcze zwykly temat a ktos tu rozpetal wojnę o co innego