Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdyby teraz były wybory, na którą partię byście zagłosowały

Polecane posty

Gość gość

plus uzasadnienie bo to ważne.

Gość gość
Pis. Powrot do wieku emerytalnego,a może nawet emerytura po 35 latach pracy. 500+.

Gość gość
SLD- szansa na liberalizację praw reprodukcyjnych

Gość gość
A czemu autorko pytasz ? Mam ci napisać że PIS żebyś mnie rozszarpała ?

Gość gość
Sld - więcej praw dla gejów

Gość gość
RAZEM - ze wzgledów ideologicznych.

Gość gość
Korwin, tak jak i wcześniej. Uzasadnienie? Zgadzam się z ich programem i tyle.

Gość gość
pis - choc nie podoba mi sie sporo rzeczy, ktore robia to aktualnie potrzebna jest partia mocno prawicowa i konserwatywna oraz patriotyczna. Lewicowe partie zrobily syf w zachodniej eutopie i nie chce takich rzeczy w Polsce. Poza PIS chyba wszystkie inne partie sa za islamizacja europy i bezmyslnie przyjmowaly by imigrantow wystepujacych tak licznie we francji czy niemiec.

Gość gość
PiS jest partią prawicową?! to jakaś herezja.

Gość gość
już kurwa po na rządziło ohohoho 8 lat głosowałam obiecywali w dupie ich teraz mam pis i kropka

Gość gośćtysio
Pis bo dzieki nim polske nie zalal islam

Gość gość
Generalnie na nikogo nie głosowałam i nie ma partii z którą w większym stopniu by się zgadzała (dla mnie wszyscy to takie same złodzieje), ale z racji tego, że PiS przebiło moje najśmielsze oczekiwania absurdu to teraz na SLD - tak samo lewica jak i pis, a może by większa liberalizacja była niektórych sfer. No i PiS nie miałby samodzielnej władzy jakby lewica weszła.

Gość gość
Pis, głosowałam na nich i zagłosuję kolejny raz.

Gość gość
Wy tak serio z tym Pisem? Jeżeli podpiszą ustawę antyaborcyjna, sama wyjdę na ulicę...

Gość gość
Jeżeli podpisza to Mo, ę ni się odmieni. Niestety życie nie składa się tylko z możliwości aborcji. A może na szczęście.

Gość gość
Ja nie wiem jak można uznawać ten niezborny rząd za dobry w jakimkolwiek sensie. Te 500+ to szajs, pozwyższyliby kwotę wolną od podatku (o czym sami gnoje krzyczeli) i wyszło by na to samo dla normalnych, uczciwych i pracujących ludzi. Do tego obniżyliby VAT na artykuły dziecięce. A kto jest kombinator to by zysku nie miał. Proste. Właściwie lepiej by wyszło bo by mnóstwo kasy i energii nie poszło na obsługę tego programiku.

Gość gość
serio przecież pis wygrał myślisz że jak to się stało głosowaliśmy ja temż miałam dość PO ich kłamstw że będzie u nas jak UE jest TUSK MA UNIE I KASE a my ....nienawidzę PO

Gość gość
KORWIN!!!!

Gość gość
nie poszłabym, pieprzę wybory, wuj to i tak nic nie zmieni bo ci startujący kłamcy nic dobrego nie wnoszą, jedynie pchają się na stołki aby o siebie zadbać,

Gość gość
Wahalabym się między PO a nowoczesną. Wiem, ze to dwie skrajności poniekąd no ale... Wcześniej glosowalam na PO bo nowoczesna i tak nie miała szans. Ale teraz ich szanse rosną z każdym kolejnym wybrykiem PiSowcow. Ktoś kto glosowalby na KORWINA i to kobiety chyba nie znają jego poglądów albo sa umysłowo chore sorry :o

Gość gość
PO i Nowoczesna ? :P:O Dziwę się poparciu dla nich tutaj ..partie kompletnie antyspołeczne, no może żona bankstera popierać Nowoczesną , no może ale czy tu takei są ? a PO -toż to partia mająca rekordowe poparcie w Zakładach Karnych :D 80% kryminalistów ich popiera ...wspaniała rekomendacja :O:(

Gość gość
p i sssss bo dzieki 500+ nie musze pracowac a kase mam:D

Gość gość
Nie ma u nas Arabów bo oni nie chcą tu być. Żaden pis nie ma na to wpływu. Przecież granice są otwarte. Macie jakieś pojęcie o Świecie ? Jestem Apolityczna ale gdybym mogła wybrać SLD

Gość gość
23.48 niestety nie masz sama pojęcia o świecie :P Arabowie nie chcą tu być bo nie dostaną kasy :) do tego spoleczeństwo nasze jeszcze nie zastraszone i nie godzi się na kazirodztwo czy legalizacje malżeństw z dziećmi itp "ubogacanie" jak na zachodzie . SLD -banda kawiorowej lewicy , typowe pasibrzuchy itp. Jak ktos może serio ich brać za lewicę ?

Gość gość
Glosowalabym na PiS Mimo że nie podoba mi się ustawą antyaborcyjna

Gość gośćtysi
23.54 pojechalas tej tepej strzale. Szacunek dla Ciebie.