Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weekend

Polecane posty

Gość gość

Hej samotni!!☺może jakiś spotkanie?

Gość gość
gość dziś - Zapewniam cię że nikt by się nie zjawił :D

Gość gość
No widzę,że nie,wszyscy tacy dziwni czy to ja mam dziwne pomysły

Gość gość
Masz normalne pomysły :P Tylko każdy woli spędzić weekend w swoim gronie przyjaciół czy znajomych :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dokladnie tak. Oprocz kafeteryjnych milionerow/milionerek oraz tych z dyplomami z Sorbony co zaszczycaja to forum swoja osoba , sa tu jeszcze ludzie , ktorzy normalnie pracuja i normalnie zarabiaja na zycie. Ci ostatni chca w wekend odpoczac i zajac sie swoimi sprawami.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ - Wierzysz że są tu milionerzy? :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Wierze , ze to sa kafe-milionerzy.

Gość gość
Daj sobie spokoj!!! Znajdz jakies inne zajecie,.................

Gość gość
To jest anonimowe forum i możesz być kim chcesz o ile potrafisz dobrze kłamać. :)xJak spędzę weekend? Koleżanka ma urodziny i mam zamiar wpaść na tą imprezę :P tylko nie wiem jaki prezent jej dać. Myślisz że kasa w kopercie będzie źle o mnie świadczyła?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kasa w kopercie dla kolezanki to chyba troche grubo ciosane. Poza tym kasa jest bezimienna i szybko sie gdzies rozplywa - Jak goscie w topikach na tym forum. Konkretny prezent latwiej kojarzyc z dana osoba. Ja jestem zwolenniczka prezentow praktycznych. Ile lat ma kolezanka i co lubi ?

Gość gość
Uznałem że kasa w kopercie będzie najlepsza bo sama będzie mogła sobie coś kupić. Ma 19 lat i podobają jej się różne błyskotki tyle że jak kupie coś zbyt drogiego to jeszcze sobie coś pomyśli a nie jest w moim typie :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tu sie zgadzam. Bizuteria moze byc odebrana nieco zobowiazujaco. Ale jesli nie nalezysz do rodziny a ta osoba - jak piszesz - jest mloda to tym bardziej nie dawalabym pieniedzy. Zawsze jest opcja , ze mozesz zadzwonic i zapytac co by chciala. A ile Ty masz lat i jaka sume ewentualnie chcesz przeznaczyc na prezent ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Pytanie z innej beczki - Skad wziales taki pomysl na nick ?

Gość gość
Ja mam 25 lat. Maksymalnie 200-300 zł bo mniej więcej tyle ona przeznaczyła na prezent dla mnie.xProblem jest taki że ona powiedziała że nie potrzebuje niczego.xKoledzy tak mnie ochrzcili i nie pamiętam dokładnie skąd im to przyszło do głowy. :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Troche trudni mi doradzac cos w ciemno. Opowiedz cois o niej. I napisz co Ty od niej dostales ? Zakladam , ze do tego prezentu dolozyli sie jej rodzice bo w wieku lat 19 wiekszosc osob jeszcze sie uczy i nie ma wlasnych funduszy.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ - Jej rodzice się rozstali i mają to jakoś dogadane że ona dostaje większość pieniędzy to i ma prawie na wszystko. Zwyczajna dziewczyna która lubi dobrze wyglądać z masą różnego rodzaju biżuterii na sobie.Dostałem od niej srebrny zegarek.xTo już nie ważne. :D Zadzwoniłem i jutro pojadę z nią i jej przyjaciółką wybrać jakiś prezent. Dzięki za pomysł :P

Gość Zuzanna Amelia ææ
Dosc drogi prezent jak na relacje z kolega. To moze rzeczywiscie kup jej jakas ksiazke typu poradnik mody czy makijazu /o ile sie maluje/ a w ksiazke wloz karte z zyczeniami z zalacznikiem w postaci dwoch setek. A Ty jak stoisz finansowo. Taka suma dla Ciebie to duzy czy maly wydatek ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
Nie przeczytalam calosci. No to rzeczyweiscie tak zrob.

Gość gość
hisol nie daj sie sondowac

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ - Mam te pieniądze odłożone od jakiegoś czasu. :P Nie zarabiam milionów ale 3800 na miesiąc wyciągam i myślę że to w zupełności wystarczy.xgość dziś - To tylko rozmowa.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Gosc 18.29 - Musze przyznac , ze bardzo mnie rozbawila Twoja wypowiedz. Hisol - To powodzenia. Bede trzymac kciuki.

Gość gość
Zuzanna Amelia ææ - Dzięki :P