DeeJayBanana 0 Napisano Wrzesień 23, 2016 MUJ PJESEK SPÓŚCIŁ MI SIE DO ODBYTU CO ROBIĆ A CO JEŚLI ZAJDE W CIONŻE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 kiedy piesku cie ujezdze? kiedy masz czas zebym mogla cie dosiasc? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 Wiele właścicielek psów - zwłaszcza tych dużych - uprawia z nimi seks. Ciąża jest jednak niemożliwa z uwagi na wysoką niezgodność pomiędzy DNA człowieka i psa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DeeJayBanana 0 Napisano Wrzesień 23, 2016 ALE JA JESTEM HŁOPAKJEM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 23, 2016 jeszcze cie dojade :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 24, 2016 Jeżeli nawet psi plemnik przeniknie do komórki jajowej kobiety, inicjując rozwój płodu, to ciąża ulegnie poronieniu w ciągu pierwszego miesiąca. Właśnie z uwagi na bardzo dużą rozbieżność struktur DNA. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach