Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12334455

Czy sama siłowni wystarczy?

Polecane posty

Gość gość12334455

Jestem mężczyzną mam 17 lat. Mam 183 wzrostu i ważne 80 kg. Moje bmi jest prawidłowe acz z wyglądu modela nie przypominam. Czy ćwiczenia na siłowni mi pomogą, Ćwicząc co drugi dzień po godzinie?Ogólnie jeśli chodzi o diety to z tym ciężko lecz ograniczylem słodycze i staram się nie przejadac.

Siłownia na pewno pomoże Ci wyrzeźbić sylwetkę. Oprócz ćwiczeń nie zapominaj jednak o zdrowej, zbilansowanej diecie. Zamiast słodyczy jedz więcej owoców i warzyw.

Gość gość
Jestes chlopcem, a nie mezczyzna. Jeszcze rosniesz. Silownia na pewno wystarczy i pomoze, o ile przynajmniej na poczatku znajdziesz dobrego trenera, ktory pokaze ci jakie cwiczenia i jak wykonywac, zebys nie wygladal na miesniaka, tylko zebys byl ladnie i harmonijnie zbudowany. Pamietaj, zeby trener wygladal tak ja ty chcesz wygladac, bo raczej w te strone bedzie cie kierowac.

Gość ewelina546
Moim zdaniem jeszcze warto pomyśleć o domowych ćwiczeniach, które też pomagają i diecie. Ja sama zastanawiam się nad jakimś fajnym sprzętem typu bieżnia http://profitness.pl/bieznie/384-track-3.html , aby na wieczór można było pobiegać.

Gość sriopol31
Ja do swojego odchudzania dorzuciłam African Mango http://afrikanmango.pl bardzo poprawił mój metabolizm oraz zmniejszył moje łaknienie;)

zdrowa i zbilansowana dieta to podstawa. Sama siłownia może nie wystarczyć. Najlepiej jakbyś skorzystał z konsultacji jakiegoś trenera personalnego.