Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

Nie kocham już męża. .odkąd mamy dziecko wszystko się popsuło

Polecane posty

Gość gośćhhh

Nigdy nie myślałam że to może się wydazyc u nas. ..po prostu nic już do niego nie czuje. Mamy wspaniałego syna którego kocham nad życie i tylko dla niego nadal jestem z mężem. Chce by miał normalny dom. Bardzo bym chciała znowu coś poczuć do męża ale nie wiem czy to możliwe. ..jak zakochać się na nowo? ? Sexu nie ma od roku in by chciał ale ja w ogóle nie odczuwam potrzeby zbliżenia:-( tragedia! !!!

Gość gość
Kiedy urodziłaś?

Gość gość
Dwa lata temu

Gość gość
Może masz coś nie tak z hormonami? Badałaś się?

Gość gość
Tez tak mam ,jestem strasznie zmeczona po pracy,lece do przedszkola po dziecko I w domu jedyne co mi sie chce to spac :-)

Gość gość
Pomyśl, że przytula jakąś zgrabną blondynkę, całuje ją, dotyka, rozbiera... Co czujesz?

Gość gość
mam to samo... syn ma 3 lata a ja nie mam ochoty na niego wcale. jak pomysle ze przytula jakas laske to chcialabym zeby ja poprzytulal i do niej odszedl. nie chce z nim byc.

Gość gość
dziecko zniszczylo niejedno malzenstwo

Gość gość
Tu autorka ...no cóż, jak pomyślę ze przytula inna to czuje zazdrość. ..hmm...może nie jest tak źle. ...denerwuje mnie ze dużo rzeczy jest na mojej głowie, wydaje mi się że on się mało angażuje. ...no i ten sex. ...nie powinno tak być przecież

Gość gość
murzyn zrobił swoje, murzyn może odejść. byle alimenty płacił.

Gość gość
bo baby chcą rozpłodu ,to nie sa prawdziwe milosci,tylko instynkt,taka jest prawda

Gość gość
Tylko pary bezdzietne sa ze soba z milosci. Reszta jest bo dzieci sa a siebie ledwo co toleruja.

Gość gość
Do gość 23.49 Nieprawda chyba że mówisz tu o sobie bo znam wiele małżeństw gdzie ludzie się kochają sama jestem takim przykładem ,mamy już dorosłe dzieci a jednak potrafimy tęsknić za sobą i cieszyć się z bycia razem ,więc zapewniam cię że jeśli jest prawdziwa miłość od początku to ona będzie zawsze.