Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Osoba paląca z osobą niepalacą

Polecane posty

Gość gość

Byliscie kiedyś w takim związku- osoba paląca z osobą niepalącą? Jak radziliscie sobie w domu z tym? mam partnera, przeprowadzę sie niebawem do niego, to jego mieszkanie. On jest palaczem- pali dużo i jak dotąd- zawsze w domu, w sypialni, kuchni- wszedzie. Dom ma zapach papierosów, ściany są pożółkłe. Trochę się obawiam, jako osoba niepaląca, ze będe zmuszona to wdychać. Nie mogę mu przecież ustalac w jego mieszkaniu, gdzie ma palić. Doradzcie coś?

Gość gość
Kultura wymaga tego, żeby wychodzić na balkon. Ja nie palę dużo, więc się nie odniosę. Jak nie można było palić, to nie paliłem albo nie paliłem w środku. Nie wyobrażam sobie palić w domu, jeśli komuś to przeszkadza.

Gość gość
No, ten mój partner to się smieje i twierdzi, zę przecież to nie śmierdzi, że jak moze komuś palenie przeszkadzać- więc mnie nie zrozumie

Gość palenie to patologiczny syf
ja byłem, rzuciłem laske w dużej części przez to że paliła

Gość gość
zostaw śmiecia dziewczyno, zdrowie ważniejsze niż związek a on cie truje, a truje bo ma w doopie swoje jak i twoje zdrowie, i pewnie zdechnie za pare lat i tak, kiepska partia do życia, UCIEKAJ I TO SZYBKO

Gość gość
Nie da rady,faje smierdza na kilometr,ubrania tez smierdza potwornie.

Gość słuchaj dobrej rady
zostaw go, niech szuka palaczke i niech się trują nawzajem, żadny związek nie jest tego warty, szukaj kogoś kto nie pali

jak miałabym całować taką przydymioną mordkę w mordkę?:( chyba że epapieros, to wtedy raz pysio bananowy, raz miętowy, truskawkowy, cappucino;)

Gość gość
ludzie którzy palą to patologia, fujjjjj

Gość gość
Niestety, on przede mną miał właśnie dwie partnerki- palaczki. ja jestem nieco inna niż on. On lubi papierosy, niezdrowe jedzienie, wypija mase coca coli, objada się syfem, ja preferuje zdrowy tryb zycia, dlatego tak sie boję tej przeprowadzki, ze nie dopasujemy się pod tym względem