Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesele.... Podzial kosztow

Polecane posty

Gość gość

Witacie. Zareczylam się !!! Jestem najszczesliwsza na świecie. Jednak... Coś nie daje mi spać. Mój nazeczony pochodzi z bogatej rodziny... Rodzice, dziadkowie mówią że muszą wyprawic mu wesele... Ja jestem z biednej rodziny. Nazeczony i jego rodzina myślą ze rodzice mają oszczędności jakieś. .. Ale nie. Nie mają na to wesele i czasami nawet na życie nie maja. Co ja mam zrobić ? ; ( nie chce żeby jego rodzina patrzyła gorzej na moją. . . On ma wziąć od rodziny pieniądze a ja mam sobie sama flaki wypruwac żeby sama zarobić i dorównać ?

Gość gość
No to faktycznie narzeczony, skoro nie powiedzial ze nie masz sie martwic o pieniadze chociaz sam je ma.

Gość gość
Nie masz języka.Powiedz że twoich rodziców nie stać na wesele i chcesz skromny ślub .Jeżeli teraz się boisz rozmawiać z narzeczonym to co będzie potem.

Gość gość
Jeśli Cię kocha i macie tworzyć rodzinę nie przejmuj się. Jeżeli jego rodzinę stać,a Twoją nie to niech jego rodzina zapłaci część a pozostałą część uzbierajcie razem. Również miałam ten problem jednakże rodzice juz obecnego męża, wtedy narzeczonego zapłacili za salę, samochód i alkohol. My uzbieraliśmy wspólnie na inne atrakcji pokaz sztucznych ogni, https://fotobudek.pl/, upominki dla gości, zaproszenia. Pieniądze nie są barierą gdy się ludzie kochają

Kochasz świecidełka i nie wyobrażasz sobie życia bez nich? Ja też! Więc z całą pewnością spodoba Ci się ta biżuteria, która jest dostępna w sklepie internetowym CoZaCena - www.cozacena.pl . Ta różowa i srebrna bransoletka z kryształkami swarovskiego. Oprócz super wyglądu atutem jest atrakcyjna cena.