Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy urodziłybyście dziecko z gwałtu?Pytam jako facet

Polecane posty

Gość gość
Natychmiast pozbyłabym się takiej ciąży!!! Nie dość, że gwałciciel zniszczyłby moje życie psychiczne, to jeszcze miałabym urodzić jego owoc? Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Na pewno nie narażałabym swojego życia, ciała, nie znosiłabym trudów porodu ani nie wychowywałabym takiego g****a, jakim byłoby to coś stworzone przez bandytę!!! A tej, co by pokochała "bobasa" życzę przeżycia takiej traumy, a wtedy pogadamy. Bo widać, ze nie masz pojęcia o czym mówisz! A kretynowi co pisze o wypinaniu - życzę, żeby mu zgwałcono siostrę, żonę, dziewczynę i ciekawa jestem jak wtedy będzie mówił palant jeden :(

Gość gość
Moja kuzynka została zgwałcona, usunęła w 6 tygodniu, nie ma traumy po usunięciu, była szczęsliwa i mówiła, ze spadł jej kamień z serca, ze teraz może wreszcie zacząć sie zbierać po tym, co się stało. Widziałam, ze aborcja ja jakby uratowała psychicznie, było jej łatwiej, jak pozbyła se tej ciąży. Dziś jest mężatką, ma kochanego synka z mężem. Myslę, ze nie ma wyrzutów sumienia z powodu tamtej ciazy

Gość adsadsa
Jestem mężatką i jeśli mam mieć kolejne dziecko to tylko ze swoim mężem a nie z jakimś gnojem, który mnie zgwałci. Gwałt+ciąża=aborcja natychmiastowa.

Gość gość
Gdyby mi państwo kazało urodzić takie dziecko uniemożliwiając aborcję, urodziłabym i zatrzymała, a potem konsekwentnie przez lata mściłabym się na tym dziecku za moją krzywdę. Jestem z natury wredna i wiem, że tak by było.

Gość gość
16:52 Dlaczego siostra/dziewczyna/kuzynka itd. ma cierpieć przez debila? Ja mam nadzieję, że imbecyl zaśnie na łące leżąc na brzuchu z opuszczonymi gaciami do kolan i wydyma go koń / byk z wielką pałą.

Gość gość
Nie dałabym rady. Bestialstwem jest zmuszanie zgwałconych kobiet do urodzenia dziecka. Jasne, że ono jest niewinne, ale nie jest też czystą kartą. Może być kopią tatusia. Przypomniała mi się historia kobiety, która zabiła swojego męża alkoholika. Miała 2 dzieci i nie wytrzymała terroru w domu. Synowie byli mali i starała się dobrze ich wychować. Dorośli i okazało się, że są tacy sami jak ojciec. Rząd powinien zrobić wszystko, żeby do gwałtów nie dochodziło. Minimum 25 lat pozbawienia wolności i żadnych zawiasów.

Gość Edziaaaaaaaa
Ja chyba bym poszła po tabletki, ale aborcji jako operacji nie chciałabym przechodzić :o Na pewno bym nie wychowała :o Mam ogromny szacunek dla kobiet, które się na coś takiego decydują.

Gość gość
Oczywiście, że bym urodziła. Dziecko nie ponosi winy za to, co się stało. Nigdy w życiu nie dopuściłabym się aborcji, nawet gdyby od tego zależało moje życie. Gdyby ktoś dał mi wybór, że albo urodzę i umrę, albo usunę ciążę i przeżyję, to bez wahania zdecydowałabym się urodzić. W momencie zajścia w ciąże najważniejsze jest dziecko, i oddałabym za nie życie. Nie rozumiem jak można być tak perfidnym i w ogóle zastanawiać się nad zabiciem własnego potomstwa. To jest zwykłe wypaczenie.

Gość gość
19.01 napisala: "Gdyby ktoś dał mi wybór, że albo urodzę i umrę, albo usunę ciążę i przeżyję, to bez wahania zdecydowałabym się urodzić. W momencie zajścia w ciąże najważniejsze jest dziecko, i oddałabym za nie życie." Taka jestes madra? A gdybys miala juz dzieci, czy nawet jedno dziecko, to skazalabys je na bycie pol sierotami? I co bys tym swoim poswieceniem osiagnela? Zabralabys tym istniejacym juz dzieciom dziecinstwo, zrujnowalabys im zycie, dodam, ze swiadomie, z wyboru. Jakie trzeba miec braki w mozgu zeby takie bzdury p*******ic.