Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karpowicz111

sprawdzona wróżka

Polecane posty

Chciałabym opowiedzieć wam jak to jest naprawdę z tymi wróżkami polecanymi w internecie, może kogoś uchroni to przed błędem.Opowiem może na kilki przykładach jak to wyglądało u mnie, może jakaś dziewczyna zastanowi się zanim wyda swoje pieniądze na wróżki ;-) byłam zatem u jednej z Pań występującej w telewizji i piszącej wrózby dla gazet, bardzo znana osoba, medialna, nagadała mi wielu głupot, oczywiście nic a nic się nie sprawdziło, a najlepsze, że odwiedziłam ją za rok i usłyszałam zupełnie inną historię niż za pierwszym razem... więcej nie trzeba , kolejna pani ponoć kobieta wyrozumiała, doskonale czytająca karty, miała przepowiadać przyszłość bezbłędnie ... Przysłała mi maila nie na temat, kopiuj-wklej, wróżba pasowała do każdej osoby, oczywiście nie spełniła się .Wróżka nr 3, ponoć wg opisu na forum miała podawać nawet daty, zaczeła mi opowiadać głupoty, ogólniki, lanie wody totalne, nie odpowiedziała jednoznacznie na żadne moje pytanie , dodatkowo chciała mnie naciągnać na rytuały , już nie wiedziała czego się chycić ,raz rytuał na miłość , raz zdejmowanie klątwy rodzinnej, oczywiście nie nabrałam się , jeszcze chciało mi się śmiać, bo zaczęła opowiadać,że kobieta która zabrała mi faceta( zdeklarowana ateistka na marginesie) chodzi do magów i robi sobie rytuały miłosne....widzicie jak to wygląda, nie dajcie się nabrać dziewczyny.. opiszcie swoje historie, moze to uchroni kolejne osoby przed tyi głupotami