Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wcześniak

Polecane posty

Gość gość

Urodziłam synka w 24 tygodniu ciąży, ważył 650 gram i miał 32cm. Dziś ma 1.5 miesiąca i ma 1200 gram. Trzy tygodnie temu okazało się że mały ma martwicze zapalenie jelit, tydzień temu przeszedł operacje podczas której wycięto mu połowę jelit, teraz ma niewydolność wielonarządowa i silna żółtaczke. Czy któraś z was miała podobnie? Czy mimo tego iż lekarze nie dawaja mu szans ma szansę wyjść z tego?

Gość gość
Ja urodziłam w 30 tyg,tez ciężko było,ale pewnie nie tak jak u Was. Kochana dla Was dużo siły,a dla Maleństwa dużo dużo zdrówka!!! P.S moja kuzynka urodziła w 26 tc córeczkę,ale z wada serca,nie dało sie nic zrobić :(

Gość gość
Ja urodziłam w 29 tyg ciąży córka ma niewydolność nerek i nadciśnienie a dla twojego synka bardzo dużo zdrowia życzę trzymam mocne kciuki żeby twój synek wyszedł z tego cały zdrowy

Gość gość
Trzeba wierzyc ze bedzie dobrze i modlic sie a napewno tak bedzie. Duzo zdrowka zycze malenstwu. Napewno ma szanse i napewno bedzie dobrze

Gość gość
Waleczny maluch. Bardzo Wam kibicujemy. Oby lekarze umieli Wam pomóc.

Gość gość
Musisz wierzyć i dodawać mu sił. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze. My 28/32 tydz.

Gość gość
Bedzie dobrze !

Gość gość
Ja jestem mama 2wczesniaczkow z 26tyg.720 i 820 g. Niestety tu na ziemi mam tylko jednego synka......drugi zyl tulko 6dni.....mam nadzieje i pomodle sie aby Twoj synek pozostal z Toba.

Gość gość
U mojego synka przyczyna odejscia byl krwotok do pluc. Drugi synek jest zdrowy i rozwija sie prawidlowo.