Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sama nie wiem co myslec...

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam taki milosny problem.. Jestem z chłopakiem od 2 lat a od jakiegos czasu coś jest nie tak... Częściej na siebie warczymy i nie dogadujemy się... Na początku było świetnie, wręcz idealnie.. Jak to zawsze bywa z resztą. Czułam ze to jest to. Od kilku miesięcy drażnimy się wzajemnie.. drażni mnie co robi, co mówi i wiem ze jego też.. Są chwile ze jest miło i romantyczniie.. Chciałam, żebyśmy się nie spotykali jakiś czas,np tydz no i tak było... pod koniec tygodnia przyjechał..po tygodniu niespotykania się było nawet ok , ale po jakimś czasie znów mielismy do siebie o cos pretensje,..niby chciałam żeby poszedł i nie wracał ale kiedy go widze po prostu ciesze się i nie chce żeby odchodził, chce żeby został ale nie potrafie się hamować i robię mu jeszcze na złość, np mowie cos co wiem ze go wkurzy, i potem on z reszta tez... Mam mieszane uczucia i nie wiem co o tym myslec... Czy to oznaka ze czas zakończyć zwiazek ? Jakies porady ?

Gość gość
To znaczy ze musicie nad sobą pracować. Inny może okazać się jeszcze gorszy.

Gość gość
Irytujecie się nawzajem, drażnicie, robicie sobie na złość i ty się jeszcze pytasz czy to czas na zakończenie związku?