Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przekonać dziewczynę, że nie będę jej zdradzał

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić..... zakochałem się w cudownej, inteligentnej, pięknej i wrażliwej kobiecie... kiedyś byłem debilem - byłem sam łaziłem czasem na striptis, kilka razy byłem w agencji towarzyskiej. Ale byłem wtedy sam, chcę jej o tym powiedzieć, bo chcę uniknąć sytuacji, że dowie się tego kiedyś od kogoś innego i poza tym chcę być w 100 % szczery. Ale boję się, że jak wyznam jej tą prawdę to nie będzie w stanie mi zaufać o ile co gorsze w ogóle mnie zostawi i ucieknie od takiego "babiarza" :(

Gość gość
Nie mow. Szczerosc nie zawsze poplaca. Czasami trzeba zachowac cos dla siebie.

Gość gość
Opowiadaj jej o swoim życiu, o lekko o byłych, rodzinie, pracy, itd... jeśli odczuje, że nie masz tajemnic to będzie ufać. Jeśli kochasz to ona to czuje, że jest jedyna. Powodzenia i szanuj... szczęściara;)

Gość gość
ona jest dziewica? ile macie lat?

Gość gość
nastepny, który nie umie zachować nic dla siebie :D jeśli twoja dziewczyna nie jest zazdrosna, to po tym napewno będzie

Gość gość
Najgorsze jest to jak facet lub kobieta zaczynają na początku nowego związku "rozkminiać" o swoich "byłych" i spowiadać się z przeszłości. Panie Autorze- nie polecam! Bądź po prostu "porządny" a "co było i nie jest- nie pisze się w rejestr".

Gość gość
Musi pokazać jaki z niego nie jest ruuchacz

Gość gość
Btw jak facet był w klubie ze striptizem i w agencji towarzyskiej kilka razy to znaczy , ze chodzi tam regularnie. Sama pracowałam w agencji ;) stali klienci mieli kilkumiesięczna przerwę od ruchania z dzifkami jak poznali nowa dziewczynę i po jakimś czasie znowu sie pojawiali...

Gość gość
Zmień nr telefonu zeby ktoraś agencja nie zadzwoniła z jakąś promocją. Sprawdź kieszenie w wyjściowych garniturach czy nie zastały tam stringi striptizerek. Kolegom, znajomym i sąsiadom zapłać za milczenie Może się uda utrzymać to w tajemnicy jeśli oczywiście nie żydziłeś na napiwkach.

Gość gość
On i tak tam pójdzie :P

Gość gość
Ja mam 28 a Ona 23, studiuje a ja pracuję. Ona miała dwóch chłopaków.

Gość gość
Nie - nie pójdę tam więcej bo ja kocham. w ogóle to rzucam już tym seksem bez zobowiązań dla samego ********.

Gość gość
21:06 Pójdziesz szybciej niż tu wypisujesz jak ci sie zachce z*******.

Gość gość
dobra - nie będę kontynuował tego bezsensownego bajdurzenia, nie pytałem tu o to czy pojdę z*****ać czy nie, tylko czy mam o tym aspekcie mojej przeszlosci mojej miłej powiedzieć czy nie, ale widzę nie potraficie mi tutaj pomóc

Gość gość
ale głupoty piszecie, on chyba wie lepiej co zrobi niż wy :O:O to, że ktoś był gdzieś kilka razy nie znaczy, że będzie tam zawsze chodził, ludzie się zmieniają, dojrzewają..

Gość gość
ja jestem za tym ,że związku nie powinno się budować na kłamstwie, więc bym powiedziała.. ale zrobisz co zechcesz

Gość gość
Zdecydowałem już - powiem.

Gość gość
no i co, powiedziałeś jej ?

Gość gość
Zle zrobisz jeśli jej o tym powiesz.Zachowaj to dla siebie i bądź wierny. Mam ponad 40 lat, swoje przezylam.... dobrze Ci radzę