Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przekonać dziewczynę, że nie będę jej zdradzał

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co mam robić..... zakochałem się w cudownej, inteligentnej, pięknej i wrażliwej kobiecie... kiedyś byłem debilem - byłem sam łaziłem czasem na striptis, kilka razy byłem w agencji towarzyskiej. Ale byłem wtedy sam, chcę jej o tym powiedzieć, bo chcę uniknąć sytuacji, że dowie się tego kiedyś od kogoś innego i poza tym chcę być w 100 % szczery. Ale boję się, że jak wyznam jej tą prawdę to nie będzie w stanie mi zaufać o ile co gorsze w ogóle mnie zostawi i ucieknie od takiego "babiarza" :(

Gość gość
nie przekonasz - kurwa na zawsze pozostanie kurwą

Gość gość
że co ?? kto jest kurwą ??

Gość gość
zaproś prostytutkę do domu, usiądź na krześle i niech zrobi ci taniec erotyczny z macaniem i jeżdżeniem piczą po twarzy na oczach twojej dziewczyny, a ty nic!!! zero wrażenia czy podniety, niech ci nawet nie stanie :D powinno zadziałać, po takich dowodach powinna być już spokojna :D

Gość gość
13:23 - wiesz, co ja nie wiem czy normalna laska by takie coś przezyła ze spokojem , nawet jakby jej facet nic nie reagował, więc to chyba nie jest najlepszy pomysł. Koleś jeśli naprawdę chcesz się "nawrócić" z tej zbereźniej ścieżki to idź do spowiedzi, przyjmij Jezusa pod postacią komunii świętej i niech Twoja dziewczyna o tym wie, że się nawróciłeś i nie grzeszysz więcej.

Gość gość
gość dziś 13:23 - wiesz, co ja nie wiem czy normalna laska by takie coś przezyła ze spokojem , nawet jakby jej facet nic nie reagował, więc to chyba nie jest najlepszy pomysł. xxx poważnie? no coś ty?? a myślałam, że dobrze mu doradzam hahahahahahahaha jak ja kocham imbecyli twojego pokroju :D

Gość gość
ja bym nie mowila na twoim miejscu, gdyby mi facet z takim wyznaniem wyskoczyl to bym go nie chciala znac. Szczerosc szczeroscia ale laska musialaby nie szanowac samej siebie zeby byc z gosciem ktory chuja znalazl na smietniku

Gość gość
Żadna normalna dziewczyna nie będzie chciała faceta, który uprawiał seks z prostytutkami, bleee. Gościu jesteś skończony, lepiej bądź sam do końca życia i nie zawracaj głowy porządnym dziewczynom.

Gość gość
Ja prdl mam nadzieję że Cię kopnie w dópe fuj. Badania zrób na kile hiv hpv itd. Normalna dziewczyna nie będzie chciała kogoś kto się szlajal po prostylutkach !!

Gość gość
Zbadaj sie na aids hiv i inne wneneryczne sprawy. Od tego zacznij bo moze juz ta biedna kobiete zaraziles swinio puszczalska.

Gość gość
eh.... każdy ma prawo zmienić swoje życie.. tak jak piszą dziewczyny powyżej zbadaj się.. poza tym ta twoja wybranka to jaką miała przeszłość ? czy jest dziwicą, pewnie też nie.... zależy od kobiety, niektóre by ci to wybaczyły a inne nie (pomimo, że to jest przeszłość w której tej twojej obecnej dziewczyny jeszcze nie było ) Może być też przecież tak, że chłop się wyszalał i wie już jak to g****o smakuje i nie zdradzi swojej partnerki, a może być też tak, że porządny do tej pory chłop za ileś tam lat zacznie zdradzać, teoretycznie przecież jest to możliwe.

Gość gość
Kurfiaaasz kurfiaaaszem pozostanie. Jakby mi facet powiedział takie rzeczy, to bym się go zwyczajnie brzydziła. Nie dotknęłabym takiego nie wiadomo gdzie kiszonego siura nawet kijem. Może nie pogoni Cie tylko dziewka twojego pokroju, która to miała w ustach więcej wacków niż ja frytek.

Gość gość
Kobieto,zanim zaczniesz oceniac facetów spójrz najpierw na siebie i zrob sobie rachunek sumienia!!!Wielce swieta się znalazła co "ziemi nie tyka i chodzi z glowa w chmurach",jest Pani wierna i oddana swojemu Mężczyźnie,ze tak Pani krytykuje facetów?Najłatwiej jest widzieć "drzazgę" w czyimś oku tylko nie w swoim!Hipokrytka!

Gość gość
gość dziś Owszem, jestem wierna swojemu mężowi. Powiem więcej, jest on moim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. W tym względzie nie mam sobie absolutnie nic do zarzucenia i na pewno nie jestem hipokrytką. Na takiego faceta, jak autor wątku, nawet bym nie spojrzała. Jeszcze rozumiem, że komuś się związek rozleciał, ale chodzenie na prostytutki to dno i metr mułu. Taki facet, który musi płacić za seks z nieznajomą kobietą, to szmaciarz pierwszego sortu i w życiu porządna kobieta się z nim nie zwiąże. No way.

Gość gość
Ile razy ten temat zalozysz? :P Jako prostytutka, powiem tylko tyle, ze nie raz do naszego przybytku wrocisz :P Nie oklamuj samego siebie. Jako kobieta, powiem , ze po takim wyznaniu nie zaznasz spokoju.