Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy obiektywnie przystojny chłopak moze zakcohac sie w brzydkiej

Polecane posty

Gość gość
U ladnej sie uroda wyroznia, Na mnie to faceci nawet nie patrza :D

Gość gość
21:55 Jednak krotkie dodaja lat

Gość gość
U ładnej uroda sie nie wyroznia bo ladnych jest mnostwo ale to że faceci wola ladne i predzej sie zaurocza w takiej niz brzyduli to ameryki nie odkrylas ja sma jest brzydka tlusta i widze jak jest ladne maja lepiej mogaq miec kazdego faceci lataja za nimi jak pieski a my brzydkie badz grube jestesmy na gorszej pozycji

Gość gość
Mnie niejedna lalunia, taka, ktorej wszyscy gadaja jaka to ona nie jest ladna ... zazdroscila zadbania, kosmetykow, tego, ze poswiecam troche czasu rano na makijaz i inwestuje w siebie ; Lepiej byc brzydka niz glupia :P Nie ma mi czego zazdroscic.

Gość tak właśnie ze Śląska
Ja mam krótkie włosy i wcale szczupła nie jestem, a faceci latają za mną i to tacy bardzo przystojni, tak więc walcie się na wasze brzydkie i usmarowane tona kosmetyków ryje :)🖐️

Gość gość
Lepiej byc ładną charakter mozna nadrobic z wylgadem jest o wiele gorzej co ja nie zrobie nie wazne jak mila bede faceci i tak sie mnie brzydza kobieta musi byc piekna szczupła a charakter top tylko dodatek

Gość gość
Do ladnych ludzie sami sie odzywaja, sa bardziej otwarci, przyjazni itp. Tak wiec ladniejsze moga sobie pozwolic na chamstwo bo i tak beda mialy adoratorow i kolezanki.

Gość gość
Widocznie jestes łatwa faceci wola szczupłe ladne,pewnie sobie jaja z ciebie robia nikt nie lubi gruvbych nie oszukuj sie pasztecie

Gość gość
Do 22:04 I wlasnie sie obudzilam :-)

Gość gość
W makijazu wygladam 10 X lepiej , nawet nie raz mi mowia, ze jestem ladna, atrakcyjna :D Jak zmyje to jestem paskudna , ale juz sie z tym nauczylam zyc.

Gość gość
22:06 dokladnie walic charakter jak jestem brzydka gruba to mało wazne czy mam podly charakter czy dobry bo tak naporawde kazdy ma to w tyłku

Gość gość
22:04 I musiałaś się pochwalić :P

Gość gość
Mnie tez mowia , ze jestem ladna , ale jak sie pomaluje, zrobie sobie wlosy, mam przedluzone, to nawet nie widac jak wygladam z natury :D robie to dla siebie , ale tez dla otoczenia, nie chce byc najgorsza :P w LO w siebie nie inwestowalam to mialam, zgadnijcie, przeyebane. Mam troche lepiej niz brzydulki, ktore nic nie robia ze swoim wygladem, ale takiego luksusu jak ladne nie mam. Faceci wola ladne bez klasy, wiesniary, glupie , im te wady nie przeszkadzaja byle ladna byla i w typie, jak nie jestes ladna to klasa, inteligencja ma male dla nich znaczenie. Zauwazylam, ze ladne czesto sie mnie czepiaja (nie wiem o co? :D nie stanowie dla nich zadnej konkurencji), ale te brzydkie niezadbane tez....

Gość gość
To ja z 22:16 I mam swietnie zrobione cycki, to tez pomaga :P No , nawet plaska bylam. Ech.

Gość gość
Po co mam dbac o siebie makijaz sie zmyje i nadal bede brzydka,jedyne co moga to schudnac to mzoe uroda sie troche poprawi tez no i facec***atrza sie bardzo na cialo też lubia szczuple takie mniej wiecej 19 bmi.

22:08 cięzko się pogodzić z tym, że nie masz powodzenia, a kto inny ma, i niech cię zżera ta zazdrość :)

Gość gość
O co mam byc zazdorsna skoro jestes gruba to tez jestes pasztetem dla facetow proste,latsaja bo chca na jeden raz sie zabawic bo nawet dla przystonych dobra taka gruba paszteciara bo szybciej dfa niz pieknisia asle to nie znaczy ze cos dla nich znaczysz dla ncih kobieta to ladna szczupla ok 19 bmi nie oszukuj sie ze jest inaczej chyba ze jedyne co akceptuja przy tych 19 bmi to duze cycki ale pod warunkiem ze reszta ciala jest szczupła.Tlusciocjhhow nie akceptuja tacy sa faceci

Gość gość
22:23 Niektorzy lubia kraglejsze, ale to takie kraglosci max do rozmiaru 38 :D duze cycki i dupa jak najbardziej. Otyłe wieloryby odpadaja.

Gość gość
Ale 38 to normalna kobieta kraglosci ma ale takie nie za duze szczegolnie tylek taka drobna kobieta ale nie za chuda.

A skąd ty możesz wiedzieć czy jestem gruba? Napisałam tylko że wcale szczupła nie jestem, a ty sobie dopowiedziałaś całą resztę :D Po nienawiści z jaką do mnie piszesz, widać, że to ty masz problem, nie ja :D Jeden z tych facetów, któremu pozwoliłam się wypowiedzieć, chciał sie ze mną umawiać i miał już cały plan na przyszłość dla nas, tylko że dla mnie to było zbyt duże zaskoczenie, potrzebuję czasu na podjęcie decyzji, a ty byś na pewno wepchnęła mu sie do łóżka, szczęśliwa, że ktoś cię wreszcie zauważył :D Tak więc to co sobie wymyślasz to tylko nędzne pocieszenia w twoje biednej doli kateferyjnej larwy która nie może ściagnąć na siebie niczyjego wzroku, a przecież ma BMI19. Mniej zawiści i wredoty, a może trochę wyładniejsz :D

Gość gość
Bmi mam duzo wieksze ok 25 albo 26 czyli grubas,hehe tak a potem jakby cie w*****ał albo znalazl by sobie lepsza to by cie puscil kantem i nara tacy sa faceci duzo obiecuja a potem cie zostawi bez wytłumaczenia ci co najwiecej obiecuja najszybciej odchodza nie dalas facetopwi to pszedl do innej wspolna przyszlosc he he dobre kazdy umie obiecywac nie znaczy ze coś dlsa niego znaczyłas

Gość gość
Tak właśnie ze Śląska - szukasz tu podziwu? Owacji na stojaco? Spieerdalaj sie lansowac na fejsbuczek

Gość gość
Bo pewnie tylko tu ktos moze ja podziwiac gdszie nikt ja nie widzi inaczej by sie tak nie chwaliła na forum.

Gość gość
To jest temat dla szkarad :P

Gość gość
Ona tez musi byc nie zla szkaradą skoro sie chwali na forum jak to faceci za nia szaleja zalosnjme a pewnie jak by mu dala to by ja kopnal w d**e odrazu nie wie jacy są faceci widac ze nie miala z nimi za bardzo stycznosci wiec ladna nie jest ani tym bardziej pieknoscia zadną.

Gość gość
szejmasogrejdi dziś gość dziś Niestety ale niektore kobiety sa tak brzydkie ze makijaz nic nie da,ze slaska? XXX Makijaż coś mi daje, da ale trzeba grubo szpachlować, z Krakowa jestemusmiech.gif c c popisuj sie bardziej. coraz lepszy material na prokurature mi tworzysz :)

Gość gość
Rzadko tak jest , ale znam taki przypadek

Na fb tez jestem, możesz byc o to spokojna :D Smieszna jesteś szalenie, jak rozumiem o tym wyyebaniu i porzuceniu piszesz z własnego doświadczenia :D No skoro sie tak dajesz yebać, to nic dziwnego.

Gość gość
To nie ma znaczenia czy kobieta sie daje czy nie,facet nawet cie nie znal i juz mial plany myslisz ze naprawde chcial z toba byc nieznajac cie zejdz na ziemie bylas kolejna zabawka dla niego na jeden raz i nara tacy są faceci

Gość gość
23:28 Dokładnie, tylu facetów co mi obiecywało cuda... :D i gdzie oni teraz sa ? Wszyscy żonaci a ja z kolejnym chłopakiem, jak gimnazjalistka :P