Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upiorwoperze00000

samotna 21latka

Polecane posty

Gość upiorwoperze00000

Cześć, piszę żeby się wyżalić, pewnie wywołam falę hejtu ale nie rusza mnie to, poprostu muszę gdzieś dać upust mojej samotności. Jestem 21latka a naprawdę nie mam nikogo wokół. Jestem kierownikiem w jednej z drogerii i to jedyne moje osiągnięcie z którego jestem dumna bo sobie na nie sama zapracowałam. Zarabiam najniższą krajową co nie jest proporcjonalne do obowiązków na moim stanowisku - ale to nic, przeżyję. Otóż jestem bardzo samotna. Moje życie ogranicza sie tylko do pracy i domu. Nie mam przyjaciół, nie mam chłopaka. Ba! Nigdy go nie miałam. Jestem osobą otyłą, ale to nie przeszkadza w znalezieniu miłości. Niby. Tak naprawdę nikt, żaden facet się mną nie zainteresował. Zero zainteresowania, jestem traktowana jak powietrze. Nie wiem jak to jest kochać i byc kochanym, pożądać, być pożądanym. Nie zaznalam smaku związku. Jest mi wstyd, nie miałam nigdy faceta a dziewczyny w moim wieku są zaręczone lub co gorsza wyszły za mąż i założyły rodziny. A ja stoję w miejscu. Przyjaciol tez nie mam. Nigdy nie miałam, choć nie raz myślałam inaczej. To byly raczej znajomości. Kilku znajomych by się znalazło, raz na 3 miechy wyjdę z nimi na imprezę, nawalę się, zjaram trawkę ale to tyle. Czasem sądzę, ze wychodzą ze mną bo poprostu w dany dzień nie mają innej opcji, a ja jestem pewniakiem. Mieszkam z rodzicami. Matka pije, z roku na rok coraz częściej, a ojciec? Choleryk jakich mało, nie raz dochodziło między nami do rękoczynów. Mam takie dni ze mam ochotę ryczeć, ryczeć i tylko ryczeć. Nic mi się nie chce. Nie mam energii. Gdyby nie praca i etat nie wstawałabym z lóżka. Nie piszcie proszę, ze mam wyjść do ludzi. No bo jak? Mam iść do baru i sama sączyć drinka? Tylko dlatego by być miedzy ludźmi? Teraz każdy patrzy na takie osoby jak na kosmitów, każdy obraca się w swojej paczce. Podsumowując, jestem samotna, jest mi z tym źle. Dzięki, wyżaliłam się-wcale nie jest mi lepiej.

Gość gość
przykre jest to ze takich osob jest mnostwo. ja zaczelam ostatnio pisywac na czacie i zagladac na potral randkowy. nie trace nadziei