Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposoby na regenerację włosów

Polecane posty

Gość gość

Potrzebuję skuteczne sposoby na regenerację włosów. Mam zniszczone włosy po zdejmowaniu koloru oraz po wcześniejszym jeszcze ombre, generelanie za dużo z nimi kombinowałam :/ potrzebuje roznych skutecznych metod odbudowy wlosow znalazlam troche ciekawych opcji http://www.musthavefashion.pl/sposoby-na-regeneracje-wlosow/ ale czegos wiecej mi trzeba jeszcze, jakie znacie sposoby ?

Gość Trapped
Najlepsze co znalazłam to kuracja prosalon med od Chantal. Nic nie działało na mnie lepiej.

Gość gość
ja po lecie zrobiłam zabieg salonowy i szczerze, nie wiem ile bym musiała się namęczyć aby osiągnać to w domu (chyba do kolejnego lata). czasem warto z grubej rury! polecam zabiegi typu plexy ( ja miałam colorphlex). do tego kup sobie salonową pielęgnację. ja widzę w droższych szamponach i odżywkach sporą różnicę.

Gość gość
Nie inwestowalabym w zabiegi w salonie fryzjerskim. Wole tą kase przeznaczyc na kupno dobrych produktow do pielegnacji wlosow- dobrze sprawdza sie u mnie seria Help z Inoaru. Mega szybko zregenerowala wlosy, gdy mialam szał na prostowanie, farbowanie i inne cuda wianki. Albo olejki przetestuj- super nawilżają.