Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mu się podobam?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z jednym facetem. Na spotkaniach zawsze patrzy mi się głęboko w oczy, jakby chciał mnie zjeść. Notuje chyba wszystko co mu o sobie powiem - moje zainteresowania, o czymś mu piszę (smse/na fejsie), a on zaraz to wrzuca i sprawdza w google, i coś tam o tym pisze 'Widzę że', jak mu poleciłam film to obejrzał go już nazajutrz. Jak napisałam, że ćwiczę, 2 dni później on że wrócił do ćwiczen i zmęczony :P. Zazwyczaj tego samego dnia jak się spotkamy chce się umawiać na kolejny raz. Przyznam, że tempo jest dla mnie wariackie, ale ta uległość i takie dostosowywanie się jest aż dziwne. Nie, on nie jest jakiś sierotowaty - jest przy tym męski, nie trzeba mu nic mówić, bo jest domyślny - w najmniejszych rzeczach. Aż niesamowite jak na faceta, żeby aż tak. Spotkałam wielu facetów, ale takiego jeszcze nie.

Gość gość
na to wygląda

Gość gość
może organizuje ołtarzyk o tobie, a w nim stolik, na nim świece, a na nad nimi ścinki notatek o tobie i twoje zdjęcia, psychol jakiś, zaprosił na kawę? ma zamiar?

Gość gość
Przecież się spotykamy, od miesiąca.

Gość gość
Do siebie nie zaprasza póki co :)

Gość gość
aha czyli randkujecie, napisalas jakbyście spotykali się na zajęciach :P, coż, ludzie miewają krótką pamięc, może mu to pomaga, zapamiętać by nie było wpadki, ze cie nie slucha czy coś, tak czy siak dziwak jakis

Gość gość
Często ma info w smsach przecież :P Kupił nam bilety na spektakl, wstał z rana żeby kupić i potem pisze po poludniu, że spojrzał i już większość wykupiona, a potem drugiego (prawie słyszałam dumę:D) że dobrze że zrobił to rano :D. Popisywać się próbuje, takie odnoszę wrażenie. Ogólnie na żywca zachowuje się normalnie, jest bardziej z tych spokojnych typów, ale nie bez poczucia humoru.

Gość gość
Mam znajomego który zachowuje się bardzo podobnie. Jestem ciekawa co inni myślą o takim zachowaniu... czasami myślę sobie, że to tylko moja wyobraźnia tak działa.

Gość gość
Intuicja, kobieca intuicja kiedyś was zawiodła?

Gość gość
Dla mnie to jest z jednej strony pozytywne, a z drugiej patrząc na to dostosowywanie się do mnie - aż lekko krępujące. Czuję się, jakbym jakimś guru czy boginią była dla niego :P fakt faktem, mamy rozbieżne zainteresowania etc (aż mnie to wkurzało, że nie mogę pogadać na pewne tematy z nim), może chce poznać moje żeby się jakoś dzięki temu zbliżyć.

Gość gość
Zakochany jak małolat, mój miał tak samo. Spokojnie, z czasem będzie mniej wariacko, u mnie mija już 9 lat i nie możemy w to uwierzyć, bo ciągle się sobą jaramy jak nastolatki.

Gość gość
Stara sie zeby zaciagnac cie do lozka.Potem juz nie bedzie tak kolorowo.

Gość gość
Możliwe. Może szuka punktu zaczepienia? Ten mój znajomy również zgadza się na każdą moja propozycje i jest potulny jak baranek. Zwróciłam uwagę na to, że pamięta każda nasza rozmowę i najmniejsze detale do których ja nie przywiazywalam uwagi. I właśnie to sprawiło ze zaczęłam analizować te przyjaźń. Ciekawe jest jeszcze to ze podobnie jak u ciebie patrzy intensywnie w oczy (ale tylko w sytuacji sam na sam) i mam wrażenie ze nie za bardzo wie jak ze mną rozmawiać, o czym rozmawiać. Może nie mamy wspólnych tematów? Sama już nie wiem... i dodam jeszcze za zawsze odwzajemnia mój uśmiech a później zaczyna się jakoś jakac****eszyc?

Gość gość
Jakby mnie chciał zaciągnąć do łóżka, już próbowałby chociaż pocałować. Jakoś nie wydaje mi się, że on z tych typów :P. Poza tym w dzisiejszych czasach to żeby zaciągnąć do łóżka, naprawdę niewiele potrzeba, na pewno nie tyle...

Gość gość
No ten mój też na żywo bywa onieśmielony.

Gość gość
ja odwzajemniam usmiech kazdego faceta i pamietam wiekszosc rzeczy ktore ludzie mi powiedza. cos w tym dziwnego? :D

Gość gość
Moim zdaniem on poczuł coś do ciebie. Stąd ta chęć wspólnego spędzania czasu, poznania ciebie, twoich zainteresowań.

Gość gość
No ja też tak robię, tylko ja raczej ludzi nie bombarduję tym, że nazajutrz zrobiłam to samo co oni zrobili :D

Gość gość
mysle ze tak, widac ze moc no sie toba interesuje

Gość gość
mmm najwieksza oznaka uczucia jest dla mnie stworzenie playlisty na yt pod moj gust :D