Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anaxis54

Wróżby porady rytuały

Polecane posty

Gość Anaxis54

Nazywamy się Abraxis i Anaita. Zajmujemy się wróżbami, zaklęciami i rytuałami od bardzo dawna. Z wróżką jest jak z psychologiem, doradcą personalnym, spowiednikiem.  Jeśli zatrzymasz się  właśnie przy nas to przekonasz się jak łatwo możesz, spojrzeć na swoje problemy, na swoje życie z inne perspektywy. Dręczą was pytania: Czy zrobić pierwszy krok w miłości? Jak dojść do siebie po rozstaniu? Jak wyjść z dołka? Co zrobić by marzenia zaczęły się spełniać? Czy jestem skazany na samotność? Jak radzić sobie z kompleksami? Jak radzić sobie z lękami? itp. KONIECZNIE NAPISZ. POMOŻEMY.  anaxis54@gmail.com

Gość Julia63
Mogę szczerze polecić wróżkę Grażynę, numer do niej to 708-403-155, naprawdę zna się na rzeczy a połączenie nie jest drogie, dokładnie 2,58zł/min o ile pamietam. Mi 10 minut wystarczyło aby dowiedzieć się wsyzstkiego co chciałam.

Gość gość
Przekonałam się na własnej skórze że prawdziwa magia istnieje. Dzięki niej odzyskałam chłopaka ale osoba która wykonywała urok chce pozostać anonimowa dlatego nie mogę o tym pisać publicznie. Mogę Wam opisać jak to dokładnie wyglądało na meila, jakby co piszcie na paulina87@interia.pl

Gość gość
Szatan już się wami interesuje! Jego demony już wbijają pazury w wasze brudne dusze i grube dupska! Wasz los jest już przesądzony, będziecie skwierczeć w piekle jak niekoszerna karkówka na grillu! Hail Lucifer!

Gość gość
Strasznie was rodzice na chrzcie skrzywdzili tymi imionami. A co was tak szkrzywdzilo, że uwierzyłyście w swoje "moce" i zaczęłyście naciągać naiwniaków?

Gość gość
Nie dziwię się, że poleciłaś Panią Grażynę z http://wrozkagauri.pl Sama zadzwoniłam i jestem pod wrażeniem jej wiedzy ezoterycznej, przytoczyła takie fakty z mojego życia o których wiem tylko ja. Jest niesamowita!

Gość gość
Szukałam pomocy dla siebie w roznych miejscach, chodzilam do psychologow, którzy nie potrafili wskazac mi kierunku, w jakim powinnam podążać. Już po jednej rozmowie z wróżką Dianą jestem przekonana, że teraz nareszcie rozwiążę swoje problemy. Na wróżbę muszę jednak jeszcze poczekać.