Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

...

Polecane posty

Gość gość
Ty założyłeś ten temat o puszczaniu, kłamliwy syfiasty wieprzu.

Gość gość
Łżesz prosto w oczy islamski obciagczu.

Drugi Katyń zrobić dla tych suk albo poczekać na Islamistów. Oni wiedzą jak obchodzić się z takim bezwartościowym ochłapem.

Gość gość
Żal mi Cię, mały książę. Serio.

Gość gość
Hehehe juz sie frustrary zlecialy , Michalki i inne pedalki , was nawet zadna szmata na kiju nie chce szturchnac , tyle waszego miernoty zera ludzkie co sobie na forum popiszczycie

a mi was puszczalskie kurwiszony. Żal mi waszego destrukcyjnego stylu życia. Dla was jest już za późno, więc przynajmniej nie demoralizujcie innych jeżeli macie odrobinę przyzwoitości.

gość dziś Trafiłeś/aś w punkt. Niech nas puszczalski motłoch nie dotyka. Niech te zdziry, zwierzęta nie śnią tykać prawdziwych ludzi. Bydło nie powinno krzyżować się z ludźmi.

Gość gość
Śmiecie, niedor****ne prawiczkie:-D Was nawet żaden pasztet nie chce. Całe życie walenie konia hahah

Gość gość
Buda ! Malycwelu buahahahaha nie szczekaj

kto wali ten wali- lewackie ścierwo. Wy jesteście regularne bydło bez zahamowań i moralności. Od świtu do nocy powinny płonąć stosy z waszymi zwłokami. Trzeba oczyścić ten świat z plugastwa jakim jesteście. Dziewica na żonę to to czego chce prawdziwy mężczyzna. A waz wkurwia fakt iż sami pożeniliście się ze szmatami a teraz żałujecie albo nimi jesteście i wiecie że są kobiety na tym świecie a nie tylko takie bydło jak wy. Wiecie że mając do wyboru kobietę i bydło takie jak wy prawdziwy Mężczyzna wybierze pierwszą opcję. I to was kurwy boli. To was boli że ktoś chce czegoś więcej niż zwierzęcego niezobowiązującego seksu.

Gość gość
Te malycwelu , ty kolo prawdziwego mezczyzny nawet nie stales a k***a spod latarni nawet napluc by na ciebie nie chciala , dociera to do ciebie miernoto , czy nic nie dociera bos taki debil

Aha to niby ty jesteś tym prawdziwym mężczyzną? Tym któremu nie przeszkadza że jego żona, dziewczyna miała innego przed tobą. Mówiłem regularne bydło bez zahamowań. Obok prawdziwego mężczyzny nie stałem bo nie potrafię się sklonować wieprzu bez godności.

Na pewno zostawią bo one tylko do tego się nadają. Będą wychowywać swoje bękarty w samotności a ich dzieci będą tak samo zdegenerowane jak one same. Natury człowieka się nie oszuka. Same skazałyście się na cierpienie. Każdy dokonuje wyboru wy dokonałyście złego i przegrałyście choć o tym jeszcze wiele z was nie wie.

Gość gość
Ciebie ez twoja matka malycwelu w samotnosci wychowala i dlatego zaki zjeb z ciebie

Gość gość
Klamiesz, normalni rodzice nie wychowali by takiego debila

Gość gość
Tylko frajerowi nie przeszkadza,że jego baba brała w gębę i dupsko od innych i się z takimi wiążą.

gość dziś Wychowali mnie porządnie w przeciwieństwie do ciebie. Takie bydło jak ty niema prawa się wypowiadać na temat takich ludzi jak ja czyli Wysoko umoralnionych. Ty co najwyżej mógłbyś/mogłabyś być u mnie niewolnikiem, bo takie bydło tylko do tego się nadaje.

Gość gość
Michał czasami przepoczwarza się w małego móżdzka a czasami w gościa ale te wyzwiska i brednie to wszystko ten sam michał błona dziewicza

Gość gość
Wysoko umoralnionych hahahahaha , dawaj dalej to sie posmieje :)

ale wy jesteście tępi. Przecież na pierwszy rzut oka widać, że ja to nie Michał puszczalska flądro. Poza tym fakty się nie zgadzają. Michał nie wychował się w pełnej rodzinie o czym sam zresztą pisał, więc niewiem jak można mnie z nim mylić.

Gość gość
Michał zawsze chwalił się że miał oboje rodziców możesz sobie kit wciskać naiwnym ale nie mnie.

Gość gość
Dokladnie , to jeden i ten sam kafeteryjny depil sie tutaj pluje

gość dziś Odezwała się jakaś fleja która uważa że co było a nie jest nie pisze się w rejestr. Jestem wysoko umoralniony bo nigdy nie przekroczyłem pewnych ostatecznych barier jak seks przedmałżeński a w konsekwencji zdrada, więc zdanie takiego motłochu jest g****o warta.

Gość gość
Nigdy nie przekroczyles nie przekroczysz bo kobiety leja na ciebie , jestes sfrustrowanym koniotrzepem siedzacym na babskim forum , nawet nie widzisz jaki jestes oblesnie zalosny i durny

Gość gość
To gdzie jest ta dziewica ? :D dlaczego takiej nie masz ? :P