Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją odzyskać?:(

Polecane posty

Gość gość

Kreciłam z pewnym chlopakiem wszystko sie super układało, powiedzial kilka razy ze moglby miec taką dziewczyne...dał mi pewna rzecz ktora dla niego duzo znaczyla(sam to powiedzial) ale jednak pojawil sie ktos inny przestal sie ze mna widywac a gdy mu powiedzialam ze zalezy mi na nim to on stwierdzil ze musi mi sie obrzydzic i powiedzial ze dla niego to nic nie znaczylo, ze spotykal sie z innymi, ale teraz sie chce ustatkowac z nią...jednak pisze do mnie ostatnio zebysmy wyszli na szame, spotkali sie... Tydzien temu przyjechal z nią do takiej budki gdzie spotykamy sie z ekipa, przutalali sie caly czas a ponoc wczesniej jak mnie nie bylo nic takiego nie mialo miejsca, a gdy on ją odwiózł i wrocil sam pierwsze co podszedl do mnie mowil ze pieknie wygladam, ze dalej mam przepiękny usmiech, odeszlismy kawelek od ekipy probowal mnie pocalowac:) Ma moje zdj na fonie i jak sie zapytalalm po co to powiedzial zeby sobie popatrzec przed snem:) narzekał na tamtą ze meczy i wgl ale jednak caly czas sie z nią spotyka a mnie ma gdzieś... nie wiem czy mam szanse jeszcze powalczyc czy juz odpuścić? bardzo mi zalezy prosze o dorady:)

Gość gość
JEGO odzyskac słownik xd

Gość gość
Lepiej usuń to zdjęcie bo będziesz miał koszmary przed snem.:-)

Gość gość
Dwie piesenki odnośnie uśmiechu-"Słowa nie wiatr",i "Za to co mam "za tą ważną rzecz ktorą mi podarował.Tyle co kojarzę odnosnie tematu.:-)Na tym teledysku jest taki śliczny ..dokładnie taki jakiego go poznałam w tamtym czasie i też kiedyś miałam zdjęcie na telefonie ale mi sie zepsuł (pare lat temu)i już tego nie odzyskam.

Gość gość
Patrz ile to już lat,stajemy się NIEWIDZIALNI...od zawsze NIETYKALNI.

Gość gość
Du vent Des mots.