Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Tytuyyrttytyyy

Dom!

Polecane posty

Gość Tytuyyrttytyyy

Witam! Chciałabym się dowiedzieć czy ktoś z Was korzystał z projektów "domów za mniej niz 100.000 tys złotych" czy faktycznie mozna zmieścić się w tej cenie za taki maly domek parterowy do 100m2 ? Moja sytuacja wygląda następująco. Mam wlasna dzialke na wsi gdzie znajduje się mój rodzinny dom. Na tej działce stoją 2 słupy energetyczne do ktorych moglabym się (legalnie oczywiscie) podłączyć, dodatkowo przy drodze właśnie powstaly studzienki sciekowe dla calej wsi do których również mogę się podłączyć. Czyli w zasadzie wszytko czego potrzebuje mam pod nosem. Wraz z narzeczonym myslelismy o budowie takiego domku 3 pokojowego z kuchnią lazienka i salonem . Ciasne ale wlasne;) doszlismy do wniosku ze skoro i tak musiny wziac kredyt na mieszkanie to czy nie lepiej mam odlozyc wiecej pieniędzy, wziac wiekszy kredyt i wybudowac taki domek? Chcielibyśmy się dowiedzieć czy zmiescilibysmy się w 250 tys zl z wykończeniem takiego domku? Jest to wogole mozliwe by zamknac sie w takiej kwocie? Byłoby super gdyby odpowiedział ktoś kto budowal taki domek; )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować