Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie miasto nad morzem w zimie?

Polecane posty

Gość gość

W Gdańsku już byłam, teraz szukam jakiegoś innego miasta, które nie jest wymarłe w zimę bo turystów brak i sklepy do godziny 17. Jakieś propozycje?

Gość gość
Międzyzdroje, co myślicie?

Gość gość
Oczywiście co prawda miasteczko jest puste po sezonie ale w ciągu 20-30 minut można dojechać samochodem na Hel , lub trójmiasta gdzie życie tętni w pełni cały rok

Gość gość
z pewnością koszty dojazdów do większych kurortów zrekompensuje państwu niska cena noclegu 15 zł /os ( najniższa na wybrzeżu )

Gość gość
Władysławowo

Gość gość
Warto się wybrać do Aquapark Reda. Zwłaszcza teraz jak pogoda będzie coraz gorsza, to takie miejsca pewnie będą oblegane. Jestem tam dość często razem z dziećmi, one w zasadzie mogłyby tam spędzać całe dni. Jest dość korzystny bilet rodzinny, można trochę zaoszczędzić.

Gość Wejherowo1
To może zamiast bezpośrednio nad morzem, lepiej zwiedzić Kaszuby? Na przykład Wejherowo, uważane za ich duchową stolicę. Tu można przede wszystkim znaleźć o wiele tańszy nocleg niż w nadmorskich kurortach. Jest też wiele atrakcji dla każdego. Sprawdźcie na stronie www.wejherowo.pl -> zakładka Turystyka :)

Gość minerwwa
Może Sopot? Ja tam czasami jeżdżę w zimie i jest bardzo fajnie. No i można znaleźć noclegi w lepszej cenie - ja już znalazłam swój ulubiony apartamnet na bookaparcie i już dwa razy mi się udało go zarezerwować :)

Gość gość
Mi zawsze podobało się Świnoujście. Czy to latem czy zimą. Bardzo ładnie tam jest i jest co robić. A zimą można porządnie nawdychać się jodu. Noclegi w Świnoujściu znajdziesz na stronie http://otonoc.pl/noclegi-%A6winouj%B6cie kilka razy korzystałam z tej strony. Mają bardzo bogatą i ciekawą ofertę :)

Gość Tymoteusz1
Jak dla mnie, najlepszym rozwiązaniem jest oczywiście Trójmiasto. To jest miejsce, do którego uwielbiam wracać. Powinniście zajrzeć do hotelu villa baltica sopot http://www.villabaltica.com/ i tam zaklepać sobie nocleg. Takie połączenie Sopotu i dobrego SPA jest czymś, co warto sobie podarować.