Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem bezplodna?

Polecane posty

Gość gość
Ja nie jestem lekarzem i nie wiem czy to przez prolaktynę, ale ja miałam tak jak Ty i brałam castagnus. Mówiłam lekarzowi, że go biorę i on stwierdził, że jest to lek ziołowy więc nie zaszkodzi, a może pomóc. Jak nie pomoże to trudno :) Czasami może wydłużyć cykl albo coś tam pokombinować ale ja mimo wszystko polecam. Ale popieram dziewczyny wyżej, które pisały żeby brać sprawy w swoje ręce. Wymieniamy się tu doświadczeniami i ja dzięki temu zaszłam. Wszyscy lekarze mi mówili "spokojnie, jest pani młoda". Moim zdaniem nie ma co tracić czasu na czekanie tylko jak najwcześniej szukać przyczyny. No i z tym stresem to też prawda, trochę blokuje zajście, więc wyluzuj, możesz brać castagnus, do tego wiesiołek na ładny śluz (przy okazji poprawił mi cerę i włosy) i powinno być ok.

Gość justa912
A ten costagnus to bez recepty? Bierze się przez cały cykl czy z przerwami?

Gość gość
Castagnus kupuje się bez recepty. Bierze się go bez przerwy. Jak by się zdarzyło, że zajdziesz w ciążę to go spokojnie odstawiasz po zrobieniu testu. Jeśli będziesz już w ciąży od kilku dni i będziesz go brała to nic się nie stanie. Jeśli zdecydujesz się na wiesiołek to kup najlepiej firmy Oeparol. Taka duża paczka. I wiesiołek bierze się od początku cyklu do owulacji czyli myślę, że przy Twoich cyklach najbezpieczniej do 10 dnia cyklu. Nie bierze się go przez cały cykl bo może wywoływać mikro skurcze macicy przez co zarodek się nie zagnieździ. Wiesiołek jest dość drogi więc na poprawę śluzu możesz zamiast niego pić dużo wody i codziennie siemię lniane. Dobrze, że się kochacie co dwa dni bo wtedy sperma jest lepszej jakości. Nie kochajcie się raczej codziennie. Mojego męża plemniki przetrwały we mnie jakiś tydzień, dosłownie. Więc tutaj częstotliwość nie ma aż takiego znaczenia. Kup też może mężowi jakieś tabletki dla mężczyzn w aptece. Nie takie typu permen czy inne reklamowane, ale takie z selenem na poprawę spermatogenezy i *****iwości plemników :) Powodzenia!!

Gość gość
r********_wo_ści plemników miało być. A i castagnus bierze się 90 dni pod rząd a potem przerwa. Na opakowaniu będziesz miała pewnie wszystkie informacje. Albo na ulotce :)

Gość gość
Nie bierz castangnusa bez konsultacji z lekarzem

Gość justa912
Bardzo wam dziękuję za odpowiedzi :) pewnie skuszę się na tego c astagnusa albo wiesiolek ale może poczekam jeszcze tydzień do wizyty u gin i faktycznie z nią to skonsultuje. Boję się żeby nie rozregulowac sobie cykli bo w miarę mam regularne (wahania może 2 dni).

Gość gość
Pewnie :) to są tylko porady. U mnie było troszkę inaczej bo jak pisałam miałam długie cykle. Ale Ty masz piękne, książkowe :) Więc może warto po prostu wyluzować.

Gość justa912
Kurczę też tak mi się wydaje ze pewnie największą rolę odgrywa tu moja psychika i fakt że tak się nakrecilam :/ tylko Kurde nie mogę przestać o tym myśleć i jakoś wyluzować. Jeszcze od okresu do owulacji jest w miarę gorzej potem:/ bo już zawsze mi się zdaje ze zaszlam a potem znów okres i placz:( co miesiąc ten sam scenariusz i tak od 8 miesięcy. Niby czuję że ze mną chyba wszystko ok cykle mam ładne regularne, żadnych plamien ani boli wcześniej. Hormony z tego co badam też chyba ok są. A jednak ciazy brak ! I wtedy pojawia się myśl "coś jest nie tak! Jakby było ok wszystko to dlaczego tyle cykli i nic? Przecież ss regularne więc i owulacja jest w podobnych terminach kiedy się staramy".

Gość gość
Głowa do góry kobietki, naprawde nie robcie z tego tragedii :) jak sie uda to dobrze jak nie to drugie dobrze :)

Gość justa912
Dziś byłam u ginekolog poleciła mi tabletki ovarin... ktoś brał ? :)

Gość gość
Trudno jest wygrac z glupota i oporem ludzi przed prawda a wiec zapoznajcie sie prosze z prawda dr n.m Jerzy Jaśkowiak you tube odci.1,43,52 . Chemtralis .polecam robert brzoza finansjera . Polish club online . Klub rzymski z 1970 r . Depopulacja ludzkosci jak zdobadziecie te wiedze polaczycie fakty to sami zrozumiecie . Polecam telewizje podziemna prosze obejzec kilka odcinkow . Kto to sa masoni finansiera . Blagam czytajcie i wspierajcie jedna polske to nasz ratunek . Strony kafeterii o r.........niu az sie gotuja a to ze nas morduja nikogo nie obchodzi szczepcie sie dalej zydowskim depopulacyjnym zdrowiem . A wiecie ze zaden zyd nigdy nie byl szczepiony i antybiotyku nie bierze tylko ziola i to boli farmacje bo nie mozna tego opatentowac wylaczajcie czesto wifi to tez zabija ale ja jestem glupi a wy wiecie lepiej ze wyszczepialnosc ma byc 100 procentowa moje dzieci nie widzialy nigdy strzykawki i nie choruja maja 11 i 7 lat jak wrocilismy do polski z hiszpani bo tam mieszkalismy strasznie nas doktor czytaj mafia naklaniala zeby zaszczepic dzieci bo zagrazaja tym zaszczepionym a ja sie zapytalem skoro tamte to zaszczepione to po co nic im nie grozi straszyl nas sanepid ze nam je odbiora po konsultacji z dr n.m Jerzym Jaśkowiakiem stworzył liste z 26 pytaniami i cisza dali nam spokuj ta lista jest dostepna na necie ja jestem glupi ale mam cudowne zdrowe dzieci wam tez tego zycze leczcie sie blagam ziolami trzymam kciuki nie dajmy sie masonskiej mafi rokeffeler w d**e wsadz sobie te szczepionki ale z chemtralis bydlaku wygrales . Obudzcie sie to trwa juz od stu lat w 1943 roku zaszczepiono dzieci w niemczech 240tys zmarlo zobaczcie jak popieraja pedalow lesbijki to tez jest depopulacja staraja sie doprowadzic ze rodzina to jest cos nie normalnego i trzeba to tepic co ma miejsce a 500+ to jest bajka skoro od najnizszej krajowej zabiera sie ok 1000zl i oddaje sie500 wydajesz je w sklepie placac 23procent podatku to ile wam ukradli a ile oddali decydenci nie maja pieniedzy to nasze pieniadze !!!!!!!!!!!!! Ale tepaki mysla ze cos dostaja invitro autyz to jest biznes a nie zdrowe dzieci ktore nie choruja ale ja debilem oczytanym jestem .ogladajcie blagam telewizje podziemna i czytajcie wolna polske bede sie modlil za plodnosc nie wierze w kosciol tylko Boga dodam tez ze moja zona nigdyyyyyyyy nie brala tej chemii antykoncepcyjnej wymyslonej przez masonow i nie trzymajcie telefonow przy pupie genitaliach