Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znajomość internetowa jak przestać

Polecane posty

Gość gość

po wymianie zdjęć z dziewczyną nie spodobała mi się. Z niezrozumianych przyczyn ona ciągle pisze... Chciałbym dać jej jakoś delikatnie do zrozumienia, aby dała sobie spokój. Pisze do mnie codziennie, nie w moim stylu jest ją absolutnie zignorować, chciałbym aby ten kontakt jakoś naturalnie wygasł. Dziewczyna jest z innego miasta i nawet się nie widzieliśmy w rzeczywistości. Tylko na zdjęciach. Przyznam że spodobała mi się z twarzy i pozwoliłem sobie na kilka komplementów w jej stronę, ale mimo wszystko ona za bardzo się nakręca...

Gość gość
Jestem kobietą i myślę, że w takiej sytuacji trzeba być szczerym, kulturalnym, ale szczerym. Najgorsze jest oszukiwanie.

Gość gość
gośćdziś -"po wymianie zdjęć z dziewczyną nie spodobała mi się" x-x-x-x-x- Wygląd jeszcze o niczym nie świadczy. Jeśli fajnie się Wam pisało ze sobą do tej pory- dlaczego na podstawie fotki "odpuściłeś"?!

Gość gość
To jej napisz, ze odezwała sie do ciebie stara miłość i chcesz byc szczery wobecniej i dlatego, życzysz jej fajnego życia i tym samym kończysz znajomość.