Lidkuś 006 0 Napisano Wrzesień 25, 2016 Hej Mam pewien problem. Dotyczy on moich relacji z moją BF. Niestety jakiś czas temu się pokłóciłyśmy- znowu- i się do siebie nie odzywamy. Stało to się tak, że pewnego dnia w szkole byłyśmy w łazience z innymi dziewczynami o na robiła sobie z nimi zdjęcia, a ja nie chciałam, bo nie lubię. Mówiły że jestem dziwna itp. Wkurzyłam się jak ona zrobiła mi zdjęcie w dziwnej minie i wysłała to na snapa, pokazując kilku osobom. Poszłam sobie wściekła. Przed tym zdarzeniem umówiłyśmy się tak, że miałam na nią czekać przed szkołą, bo miała coś poprawiać. Czekałam na nią i wyszła, ale była w towarzystwie swoich koleżanek i nawet mnie nie zauważyła... Poszła sobie z nimi do sklepu, a ja poszłam do domu. Jak już byłam w domu napisałam do niej dlaczego jest na mnie zła , ona odpowiedziała, że nie umiem zachować się w towarzystwie. I że teraz nie może ze mną pisać, bo idzie z koleżankami na pizzę. Nie zaprosiła mnie nwm czemu... A to straszne zdjęcie wylądowało na fb. I od tego czasu się nie odzywamy. Co mam zrobić ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach