Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej, jest tu ktoś mam problem

Polecane posty

Gość gość

Hej. Nie do wiary czemu mnie to spotyka. Polożyłam się spać o 11, cholernie bzyczały komary. Nie chciało mi się włączać urządzenia do prądu, szukać tabletek. Poszłam do łazienki, znalazłam taki spryskiwaxz na owady, który biorę do lasu i się nim cala popsikalam. Trochę mnie podusilo, ale zasnelam, komary chyba zdechly. Budzę się parę minut temu i czuję ze coś jest nie tak . Usta mnie szczypały jakby popękane i oczy. Wzięłam telefon spod łóżka i zrobiłam sobie zdjęcie, niestety się nie poznałam. Już z takim walacym sercem ppbieglam galopem do łazienki, patrzę a tam gęba cała spuchnieta, wargi jak parówki wywiniete że zęby widać, jeszcze mi się ciężko oddychało. Poleciała i wzięłam wapno i czekam teraz cała w strachu, ale już powoli mija ta opuchlizna. Czasem mam od różnych bzdur takie alergiczne objawy, a to od ogórka, a to od pomidora. Ogólnie to chyba to alergia na chemię, konserwanty itp. O Boże kiedy pójdę spać, ? Jeszcze mam trochę policzki jak chomik.

Gość gość
POBZYKAJ SE JESZCZE

Gość gość
Kiedyś byłam na takim zad..pij i dostałam masakrycznej alergii od pomidora. Skóra cała w krostach, duszności, ciśnienie spadło mi na pysk, w dodatku cale towarzystwo pijane, bo tp było na grillu i nie miał mnie kto zawieźć na pogotowie. W dodatku bali się wezwać karetki z tego pijanstwa, że niby jak lekarz zobaczy jacy są pijani to wezwie policję. No więc wezwali taksówkę i taksówkarz wiózł mnie 20 km na pogotowie. Dojechaliśmy nocą do powiatowego szpitala który wyglądał jak opuszczony zamek Drakuli, wchodzę, otwieram takie wielkie drzwi a tu mi szczur spod nóg wyskakuje, ale nic idę na tą izbę przyjęć jest i lekarz, po obejrzeniu moich krost i wysłuchaniu mojej historii, wziął jakąś książkę i wertowal ją naprędce szukając co mi może być i czym mnie leczyć. W końcu stwierdził że da mi zastrzyk z czegoś tam na h... Potem jeszcze stwierdził że najlepiej jakbym została na noc na obserwacji w tym szpitalu. Nie za bardzo chciałam mając w pamięci tego szczura i w ogóle to wszystko ale on nalegal i w końcu się zgodzilam, w zasadzie tylko dlatego że mój mąż ochlej morda będzie miał nauczkę na tym grillu jak nie wrócę na noc. No ale pojawiła się jakąś pigula, z którą to niby miałam iść na oddział i w dodatku uparła się że mam jechać na wózku bo takie są przepisy. Ok. Jedziemy windą, ja na tym wózku chodź umiem chodzić, w tym zamku-szpitalu coraz mi straszniej, wjeżdżamy na ten oddział a tam ani jednej żywej duszy. Nikogo na całym piętrze. Pytam się tej siostry gdzie są inni pacjenci a ona że jest jedna ale rodzi na piętrze jakby dla potwierdzenia z dołu rozległ się taki wrzask jakby kogoś ze skóry obdzierali. Zerwalam się z tego wózka i spierdzieliłam stamtąd w trymiga. Nie pamiętam nawet czy windą czy schodami uciekałam, ale przed szpitalem stał jeszcze ten taksówkarz to pamiętam że mnie za darmo do domu odwiozł i mówił że się modlił żebym tam tylko nie została, bo tam ludzie umierają i że w życiu sie tak nie cieszył jak mnie zobaczył. Ponieważ dalej mialam te bable wzięłam w domu dwa wapna i mi przeszło. Teraz dlatego też najpierw spamem się ratuję. Ok. Poliki w normie idę spać

Gość gość
Ps tam miało być wapnem nie spamem głupi telefon. Dobranoc. Ps pobzykam że jeszcze na pewno ale już nie dziś.