Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje marzenie to

Polecane posty

Gość gość

Aby nie istnial oralny seks. Moglabym byc oddawac sie mezczyznie kiedy tylko mialby na to ochote, wszystko moglby robic, byleby oral nie istnial. Oddalabym dusze diablu. Mogpby mnie traktowac prsedmiotowo tak jak musielcie, by nie walic konia.

Gość gość
Abyu a co masz na mysli? Tez Cie to boli ze wola wkladac tam wyzej? ...

Gość gość lubie oral
Na szczęście jest wiele kobiet którym ssanie kutasa sprawia przyjemność i nie trzeba ich prosić bo robią to chętnie z własnej inicjatywy :classic_cool:

Gość gość
Kwestia faceta. Chyba nie każdy potrzebuje takiej gry wstępnej. Tak jak ja nie lubię minety, jest mi zbędna. Każdy ma do czegoś słabość. Ja bym nie zrobiła loda gdybym nie chiała-nigdy. Moi eks faceci skomleli a im bardziej skomleli, tym bardziej ja nie chciałam. Dopiero kiedy pokochałam, a facet którego pokochałam nic o tym nie wspominał-dopiero stwierdziłam że jestem gotowa na to czy tamto. Nigdy nie robiłam z tego problemu -to faceci których nie kochałam robili z tego dramat-a hoooj im w doopę-olej kolesi i bądź damą! Dama zawsze jest wolna i nie ma takich problemów a w łóżku zawsze jest księżniczką!

zdrowy w formie facet nie potrzebuje męczyć kobiety. Nie mam problemu. A jeśli nie szanuje kobiety to jest do niczego po co komu taki?