Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinnam powiedzieć bratu że jego żona zdradziła go

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny mam mega dylemat...Byłam świadkiem jak żona mojego brata, najpierw całuje się z kolesiem, maca a potem poszli do wc razem. Nie śledziłam jej, ale wiadomo że nie grali tam w karty. Skonfrontowana najpierw zaczęła się wypierac, potem rozpłakała a na koniec próbowała zwalić winę na mnie że mogłam przecież ją odciągnąć. Poprosiła abym nic nie mówiła. Ja jestem w kropce. Od roku sa małżeństwem, ona 4 miesiac temu urodziła dziecko.

Gość gość
Nie wiem czy powinnaś powiedzieć ale na pewno mogłaś zareagować a nie gapić sie na to co sie dzieje. Jezeli wtedy to nie była twoja sprawa to dlaczego ma byc teraz?

Gość gość
gość dziś - odpowiadając na twoje pytanie - byłam na zewnątrz i widziałam ich przez okno; nie jestem jej stróżem aby latać za nią!

Gość gość
Nie powinnaś.

Gość gość
Odciagnac ja hahahaha a co ona uposledzona nie wie co robi?

Gość gość
Ta, gdyby było pytanie o faceta który zdradził to oczywiście wszystkie byście pisaly że ma powiedzieć! Dwulicowe jesteście!

Gość gość
Kobieto a kto jest Ci bliższy ona czy Twój brat? Myślę że ty byś miała żal do brata jakby Ci nie powiedział. Uważam że brat ma prawo wiedzieć

Gość gość
a gdyby brat zdradził bratową powiedziałabyś jej? wątpię!! więc morda w kubeł hipokrytko

Gość gość
Gdybym na miejscu Twojego brata dowiedziała się po czasie o zdradzie i ktoś by mi powiedział że moja siostra wiedziała a nie powiedziała to bym Cię nie chciała znać

Gość gość
Dobra siostra ja bylem w sytuacju ze moja narzeczona zdradzala mnie a moi bracia o tym wiedzieli bo ona na naszym wtedy takim domowym laptopie pisała na gg ze swoim Alvaro ze szkoły na wekeendy jeździła do matki kończyć zaocznie szkołę bo przerwała z powodu urodzenia nam sie syna wszystkim pokazywali na laptopie a mi dopiero jak ona odeszła zosawiajac mnie z rocznym synem nie mow mu nic bądź dobrą siostrą

Gość gość
Spytaj brata ale inteligentnie co by zrobił gdyby go zdradzila i czy wolałby wiedzieć no ale pewności nie masz czy bratowa pocipciala sobie czy tylko flirt

Gość gość
Pewnie twoj brat tez ja zdradza dlatego ona zrobila to samo. Nie powinnaś mowic bo nie wiesz jak.jest w ich małżeństwie.

Gość gość
Nic nie mów jeżeli bratowa taka rozrywkowa jest to niedługo brat sam się przekona jaka z niej wierna żona,sam się pogrąży,ich małźeństwo ich sprawa bo jak małżeństwo się rozpadnie to ciebie będą winić zobaczysz

Gość gość
Tak, k****, miałaś zainterweniować bo widziałaś co sie dzieje, gdyby wysłała cię na drzewo mogłabyś o tym powiedzieć bratu. Ty tylko sie gapilas , a moze pigułka gwałtu, alko. lub chwilowe zaćmienie. Na tym polega solidarność babska, przyjaciółkę tez byś miała w d***e? Wystarczyło zapytac czy ogarnia co sie dzieje.

Gość Jakie to żenujące
Znów buractwo wymyśla.Ludzie nie odpisujcie debilce która pisze wydumane posty!