Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiciulka1834

Ginekolog

Polecane posty

Gość gość
Jak wybierzesz dobrego, doświadczonego lekarza to nie ma się co bać. Ja chodzę do http://www.mediluxclinic.pl/ i się nie boję, ale to dlatego, ze mają tam naprawdę świetne podejście do pacjentek. Wszystko dokładnie tłumaczą, potrafią wczuć się w twoją sytuację i przede wszystkim wiedzą, ze taka wizyta dla kobiety to jednak jest stresujaca. Ja mam same dobre wspomnienia. Nikt mi nigdy nic przykrego nie powiedział.

Koleżanki dużo mówiły mi na ten temat i szczerze mówiąc nie były to żadne dobre historie a większość z nich była straszna. Bardzo się boje, ale wiem ze musze. może polecicie mi jakiegoś dobrego specjalistę?

Koleżanki dużo mówiły mi na ten temat i szczerze mówiąc nie były to żadne dobre historie a większość z nich była straszna. Bardzo się boje, ale wiem ze musze. może polecicie mi jakiegoś dobrego specjalistę?

Gość gość
Czy umiesz eksponować pizę?