Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy oodobają wam się szare ściany w mieszkaniu

Polecane posty

Gość gość

czy jestem jedyna, która uważa, że są okropne a wnętrza wyglądają zimno, surowo i piwnicznie? Byłam w szoku, ze komuś się to może w ogole podobać, ale ok, każdy am inny gust. Odkąd weszła moda na wszelkie szarości i biele większość to zachwala i się zachwyc. Ja uwielbiam ciepłe kolory i uważam, ze w domu powinny takie dominować a biele i szarości sprawiają, ze jest zimno w pomieszczeniu. Teraz wybieramy kolory do mieszkania i wszyscy się dziwia, że nie ma tam nic z szarości a biel jest w mniejszości...

Gość gość
Mi też nie podobają się szarości. Jestem w trakcie dużego remontu mieszkania. Nigdzie nie będzie szarości. Kolory ścian jasne w kolorach ziemi

Gość gość
Ja tez uwazam, ze to okropny kolor do domu. Teraz taka moda nastala, szare sciany, sztuczna cegla na scianie, napisy typu Home Sweet Home tudziez jakies naklejki w stylu: W tym domu sie kocha, je...bla bla bla do pozygu. Zero orginalnosci. Meble do kuchni ze swiecacego plastiku, ze dotknie sie to reka i wszystkie plamy widac.

Gość gość
mnie sie bardzo podobaja mialam tekie przez rok ale oczywiscie sie znudzily troszke n to zmiana ... nie wygladaly zimno bo byly takie w pokoju a kuchnie mam otwarta i tam byly takie mocno zolte wiec calkiem fajny efekt byl

Gość gość
o no dokładnie, ten sam styl, nowoczesny i chłodny i mieszkania wyglądają zimno, ale moda przecież sie zmienia więc za jakiś czas szarości już będa pewnie niemodne... dzięki za odp

Gość gość
Szarości są ładne ale do dużego i bardzo jasnego pomieszczenia z minimalnym umeblowaniem. Inaczej to ciemno i beznadzieja. Takie jest moje zdanie.

Gość gość
Ja mam ale tylko jedną ściane pomalowaną na taki ciemny szary-grafit ,reszta ścian i sufit jasne,razem z meblami retro i białą stylizowaną konsolą wygląda super