Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nowa_ola

wory pod oczami

Polecane posty

hej kobitki ;* wiem, ze nie tylko ja ma ten problem,dlatego tutaj pisze. chodzi mi o wory pod oczami. jakie macie na nie sposoby? mi nic nie pomaga, doslownie nic. przykladanie saszetek herbaty, zimnej lyzki, jakis specjalnych plastrow… nawet nie moge ich zatuszowac korektorem. nie wiem juz co mam robic…

Gość Agatka5555
Najlepiej kochana nacierac cytryną powieki i odrobiną czosnku

Gość Oddyssey
Wypróbuj kremy z serii Pore&Matt Control z Efektimy. Po 10 dniach od stosowania pozbyłam się problemu.

Na obrzęk i zasinienie pod oczami polecam zabieg Karboksyterapii. Poprzez wstrzykiwanie dwutlenku węgla zostaje pobudzona podskórna cyrkulacja tlenu, dzięki czemu zmniejsza się obrzęk i zasinienie. W celu pozyskania większej ilości informacji o zabiegu, zapraszam na naszą stronę internetową: http://www.podgorskidomurody.pl/karboksyterapia-twarz-dekolt/

ale to sie jakos wstrzykuje pod skore? boje sie, ze bedzie bolalo i ze pozniej bede chodzic spuchnieta… a w ogole ile kosztuje jeden zabieg? i czy jeden zabieg wystarczy?

Gość gość
mi pomaga 8-9 h snu dziennie. takie jest moje optimum

Warto zadbać o to żeby się wyspać, używam dobrego kremu pod oczy i podkładu lub korektora, ja dodatkowo nakładam sobie rozświetlacz na twarz, jeżeli umiejętnie go nałożymy to buzia będzie ładnie wyglądała... Teraz mam rozświetlacz z golden rose, Highlighter Stick, wygodnie go się nakłada bo jest w sztyfcie, ładnie rozświetla i nie zostawia błyszczących drobinek

Karboksyterapia to zabieg w pełni bezpieczny, nie wymagający długiej rekonwalescencji. W cenniku umieszczonym na naszej stronie znajdzie Pani informacje odnośnie ceny za zabieg. Ilość zalecanych zabiegów i odstępy czasowe między nimi są dobierane indywidualnie do stanu skóry i potrzeb klienta.

Gość mangorino
ja mam wory pod oczami z niewyspania. często zdarza mi się zarwać noc, bo siedzę nad projektami no i potem takie są skutki. u mnie rewolucję zrobił krem idealia, jak aplikuję rano to jakiś taki blask wydobywa i wyrównuje koloryt cery

Ja spie dosyc duzo, a mimo to zmagam sie z cieniami pod oczami. Mysle, ze sa jakies zabiegi na to, jednak nie uwazam by bylo mi to niezbedne do zycia :) Jest wiele produktow na rynku kosmetycznym, ktore poradza sobie z ich ukryciem. Np paleta korektorow, concealer cream palette od golden rose, czyli korektory w 6 kolorach-kazdy do innej niedoskonalosci. Ja uzywam najczesciej zotlego-do cieni pod oczami wlasnie oraz zielonego, ktory ukrywa moje przebarwienia na twarzy(mam cere naczynkowa), krycie jest bardzo dobre, po nalozeniu podkladu nic nie przebija, efekt wyglada bardzo naturalnie. Naprawde jest to bardzo praktyczny produkt.