Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antek77

Waże 164kg

Polecane posty

Gość Antek77

Witam mam 27 lat i waże 164kg od dzieca bylem grubasem i u kobiet nie mam żądnych szans, a na silownie boje się iść bo będę wysmiewany nie wiem co robić

Gość gość
Jakoś u nas na siłowni ćwiczą grube osoby i nikt z nich się nie śmieje. Jeżeli jesteś odpowiednio zmotywowany to nawet ci ludzie są w stanie ci pomóc i doradzić jakie ćwiczenia wykonywać aby spalić tkankę tłuszczową.

Gość gość
Tylko że ja po 2 przysiadach jestem tak spocony że smierdzę strasznie

Gość pami819
Oj ważyłam 120kg więc wiem jaki to ciężar się nosi;) ja poradziłam sobie z tymi kilogramami więc wierzę że i tobie się uda;) tylko nie poddawaj się bo ja miałam kilka takich dni że miałam przerwać ale wchodziłam wtedy na wagę i moje głupie myśli przechodziły w mgnieniu oka;) ja jadłam regularnie posiłki ale do tego przyjmowałam suplementację African Mango http://afrikanmango.pl chodziłam z kijkami ale jak schudłam 20kg to zaczęłam biegam powoli ale biegałam;) chodziłam również na basen nie powiem na początku się wstydziłam ale koleżanki mnie wspierały;) Ważę aktualnie 72,schudłam w 6,5 miesiąca ;) ale utrzymuję nawyki żywieniowe a bieganie stało się moim hobby !

Gość gooo4
Warto będzie zjadać zbilansowane posiłki, warto z mrrollo.pl, ponieważ zawsze zje się zdrowo.

Gość ZdrowiePrzedeWszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex, Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne normalne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2014 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość Natalia
Spróbuj zastosować Slimunox, u mnie okazął się bardzo skuteczny. Pierwsze 3 miesiące i 20 kg mniej

Gość gość Baśka M
Zgodzę sie z Natalią, też stosowałam Slimunox i jestem bardzo zadowolona z uzyskanego efektu

Gość niiic chce nie czuc nic
no widzisz, a ja waze 56 i nie mam za co sie wyniesc od chorych rodzicow ktorzy kazdego dnia zabieraja mi zycie. /niszcz tych ktorzy niszcza ciebie,dbaj oto co wazne./

no widzisz, a ja waze 56 i nie mam za co sie wyniesc od chorych rodzicow ktorzy kazdego dnia zabieraja mi zycie. /niszcz tych ktorzy niszcza ciebie,dbaj oto co wazne./

aa,i tez mam 27 lat

Gość gość
tylko nie właź na bieznie bo porobią sie koleiny i normalni ludzie nie będa mogli komfortowo z niej korzystać. Pobiegaj po lesie, tam nawet jak sie porobią tąpnięcia to raczej nikomu to nie zaszkodzi, no chyba że zwierzynie leśnej

Gość gość
no co ty sarna polamia sie gnacie i oskarza o wyginiecie gatunku.

Gość gość
a tak wogole zalisz sie czy chwalisz,bo wiesz ja np smierdze kupa z ust i nie wiem jak by to bylo jakbym caly dzien tylko wpieprzala,pewno zanikla by atmosfera i zderzalibysmy sie o marsjan.ale jak na razie pozostane skromnym malym czlowiekiem hihi

Gość gość
a tak wogole zalisz sie czy chwalisz,bo wiesz ja np smierdze kupa z ust i nie wiem jak by to bylo jakbym caly dzien tylko wpieprzala,pewno zanikla by atmosfera i zderzalibysmy sie o marsjan.ale jak na razie pozostane skromnym malym czlowiekiem hihi

Gość gość
a wiesz, najlepiej idz sobie zmniejszyc zoladek KOCHAM TO!

Gość Natalia B
Ja akurat stosowałam Slimunox, w moim przypadku zadziałał on moim zdaniem idealnie, bo pozbyłam się całej nadwagi. Może to jest jakiś sposób?