Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak Sie Pytam

zostawienie 2 latki na tydzien

Polecane posty

Gość Tak Sie Pytam

hej Mam taki problem. Moja coreczka ma dwa latka, chodzi do zlobka trzy dni w tygodniu a ja wtedy do pracy. Dostalam taka oferte w pracy zeby tydzien w kazdym miesiacu pracowac w Nowym Jorku. MIeszkam w Polsce i jestem troszke przerazona raz z powodu zmian czasu a dwa strasznie nie chce zostawiac moejgo dziecka na tydzien z moim mezem. Moj maz pracuje w domu wiec to nie bylby problem ale jednak jakos nie wyobrazam sobie zeby codziennie nie polozyc malej do lozeczka. Co Wy o tym myslicie? Mam ogromna ochote odmowic.

Gość gość
2 latke do czego położyć? Do łóżeczka? Dlaczego ona śpi w łóżeczku a nie w normalnym łóżku? Przecież to nie jest niemowlę.

Gość gość
Jak mąż jest cały czas w domu i chcę zajmować się małą to ja nie widzę przeszkód zresztą 2 letnie dziecko jest duże i zrozumie to przecież tydzień to nie tak dużo możesz kontaktować się z nimi przez skaypa wtedy słyszysz i widzisz ich w trakcie rozmowy mój mąż pracuje w norwegii i przyjeżdża do mojego 5 letniego syna raz na miesiąc a mąż pracuje w norwegii od 4 lat